Přejít na obsah

atala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem atala

  1. atala

    Přední mlhovky

    Ahojte, potřebuju poradit, neb jsem nedůvěřivý vůči značk.servisu, kámen mi udělal na mlhovce pořádného pavouka,ale zatím drží. Mlhovka svítí, dotaz je jasný: musím koupit celou mlhovku nebo jen to sklo?? Znáte-li někdo přibl. cenu?? Děkuji
  2. atala

    klapka ventilace

    Díky za rady i za foto, pylovej filtr je novej. Zbývá tedy dle vás bordel na vrtuli, zkusím vyčistit, je-li tady někde na fóru návod jak na to budu rád za link, díky.
  3. Dobrý den, mám dotaz, co je to za klapku na obr. a jak funguje. Resp. co se stane je-li nefunkční nebo zaseklá v poloze zavřeno. Může pak způsobit to, že mám-li ventil.na 4 motor ventilátoru se rozhučí(rozvibruje) jako by tahal proti odporu?? Jev zmizí otevřu-li kryt prach.filtru. Klapka vnitřní cirkulace pod kaslíkem je ok.
  4. atala

    Kola DENT

    Ahoj, nevíte jddou orig. škoda kola DENT na FI použít i v zimě, tedy jsou-li pro celoroční použití?? Nebo jak jsou na tom ostatní asi to pak bude podobné...děkuju Vašek Nikdo nenechává škodovácký hliník na zimu???
  5. Ahoj, lze zaměnit kola z F2 na F1 ?díky Vašek
  6. pánové díky,stačí mi jen vyndat opěrák bez pásu, dělal jsem to stejně jen jsem se bál víc zabrat abych to nezprznil,atala
  7. Ahoj, snad to tu není, vyhledávač mě nic nenašel. Jdou vyjmout zadní opěradla u Fcombi? Mám dělená, sedáky vyndám, pak také uvolním jakésy pojistky opěradel vždy u dveří, opěrák držím v ruce ale drží uprostřed na tom společném závěsu pro obě opěradla a nejde ven...nechci to urvat.Díky za rady.
  8. Zdar, nevíte někdo kolik váží Dezent G 6x15? Váhám mezi nimi a továrníma Charme nebo tak nějak. Beru i názory na kvalitu atd. To nechápu nikomu se nechce jít zout kolo a zvážit mi ho??
×
×
  • Vytvořit nový...