Přejít na obsah

Karlos246

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Karlos246

  • Narozeniny 24.6.1992

Kontaktní metody

  • Skype
    Karlos246@centrum.cz

Oznámení Karlos246

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jasný no Aukro zkouším den co den ,ale není teď jsem narazil na jednoho co se mi ho pokusí sehant tak uvidíme.
  2. Chtěl jsem se zeptat kde se dá sehnat komplet převlek GT i s plastovejma mřížkama?
  3. Zdarec. Kluci kde se dá sehnat bílá krytka na světýlko co je v kufru? Dá se to někde koupit popř. objednat přez net? Dám to do dvěří místo tějch červenejch a místo žírovek tam hodím modrý diody.
  4. Zdravím. Chtěl bych si dát do dveří modrý ledky,ale je tam červený sklíčko. Nedá se někde sklíčko sehnat bílí nebo jak udělat čirý Dokáže někdo poradit? A ještě dotaz ohledně osvícení prostoru pro nohy řidiče a spolujezdce. Kde bude nejlepčí zapojit LED neony?
  5. Zdravím. Poradí někdou jakou koncovku na výfuk fabie 1.9 SDI. Výfuk má dva vývody ohnuté směrem dolů.Chtěl bych tam nějakou pěknou koncovku,ale nevím jestli se nějaké dělají na tendle vejfuk.
  6. Tak to mi dostačujé Díkes. Já totiš myslel,že to nebude držet po kupě když vytáhnu tu černou část(mřížku) drží tam celkem dost tak sem měl strach abych něco neulomil nebo tak,ale vypadá,že to de ven tk to zkusím
  7. Díkes. Nakonec se tomuto trochu vyvaruju a zkusím jednoduší úpravu pro laika..... Fotky sem pak třeba dám
  8. Áha já myslel,že originál mřížka se dá vyjmout a nalepit to nějak do toho, vyřezávat se mi to moc nechce...
  9. Zdravím! Nedával ste někdo do originál masky tahokov?Místo tý plastový mřížky co tam je. Chtěl bych si to tam dát,ale nevím jak to vyřešiti. Na pár autech už sem to viděl,ale jak na to?! Foto uchycení mřížky a vyřešení otvírání kapoty by bodlo... Předem dík.
×
×
  • Vytvořit nový...