Přejít na obsah

pajo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pajo

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den , mám roomstra s motorem 1.4 TDI 59 KW, Během jízdy došlo k úniku oleje do motorového prostoru. Dle servisu se přidřela kliková hřídel a byl proražen blok motoru a zničilo to vstřik na 2 válci. Servis je schopen sehnat nějakej starší motor + nový vstřik za za cca 40 000 kč + nějaká práce . Nechce se mě dávat 50 000 za opravu když na to nebude žádná záruka. Zajímaly by mě vaše názory, rady, jak v této situaci postupovat a řešit nějakým rozumným způsobem, případně nějaké kontakty ( pocházím ze středočeského kraje, okres Rakovník ) na koho se obrátit. Předem děkuju za názory, rady, typy nebo nabídku motoru 1.4 TDI , 59 kw, typ motoru BMS.
  2. Prosím o radu kde sehnat zadní plato do roomstru at už nové nebo použité. Dnes jsem projel několik vrakovišt a nikde nic.
  3. Myslím že váhou to skutečně nebude.Výkon je v pohodě.Když na to šlápnu,tak to jede
  4. Dnes jsem byl na diagnostice, ta žádnou závadu neobjevila. Váha vzduchu taky OK. Vyměnil jsem vzduchovej a palivovej filtr. Vzduchovej byl totálně zas...... , tak uvidíme co to udělá se spotřebou. Dám vědět
  5. Zítra jedu na diagnostiku, tak uvidím co to vyhodí
  6. CO může mít za následek zvýšenou spotřebu nafty. Snažím se jezdit na spotřebu , počítač ukazuje 5.5 ale ve skutečnosti vychází spotřeba kolem 7 l. Mohou spotřebu zvýšit špatně udělané rozvody ?
  7. pajo

    Vložka zámku

    Chci se zeptat jestli jde vyměnit vložka zámku ze dveří spolujezdce do dveří řidiče.Mám problém s odemykáním u řidiče, u spolujezdce funguje na 100%. U řidiče jde pouze zamknout. Octavia 1.9TDI r.v2000
×
×
  • Vytvořit nový...