Přejít na obsah

JarVal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení JarVal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je moc škoda. Já už jsem několikrát posílal disky a nebyl problém. Ale záleží na Vás.

  2. JarVal

    Letní pneu R17

    Máte někdo zkušenosti s Dunlop SP Sport Maxx. Jsou tiché? Dle testu co je tady by měli. raději osobní zkušenost. Díky.
  3. JarVal

    Letní pneu R17

    Ahojte prosím, poradte mě prosím vaše zkušenosti s tichosti pneu v tomto rozměru. Zajímá mě hlavně tento parametr. Díky moc za tipy. Mám s velmi dobrou zkušenost s tichou pneu Michellin Pilot Primacy. Chci vyzkoušet jinou. Díky moc.
  4. Já vůbec nevím hlavně proč se zajímáš o to jak dlouho kupuju kola. A vůbec nechápu proč máš problém s tím že jsem neměl o tvé kola konečný zájem. To je snad moje věc. A vůbec, v této sekci řešíme uplně něco jiného. promin, jestli jsem tě tímto naštval.
  5. Bohužel photoshop nemám a hlavně to neumím:(
  6. Já potřebuju fotku z více stran, kvalitnější a hlavně reálnou. Ty kola z photoshopu jsou nakřivo a je to malý obrázek. Asi vás všechny prudím, že:))))
  7. Tak nemáte někdo REALNOU foto ze zenith 17´´
  8. Tak nemáte někdo REALNOU fotku O2 cappuccino s 17´´ Zenith. Díky jarda.
  9. Ahojte, nemáte někdo fotku Octavia II -SEDAN v barvě Cappuccino, která má obuté RS 17´´. Díky moooc!!!!! Můžete posílat na email Jar-Val@seznam.cz
  10. JarVal

    Letní pneu R17

    Máte zkušenosti s hlučností a tvrdostí pneu? Díky Jarda.
  11. Myslíš, že me to seřídí v autorizovaném servisu? Ale stejně ty žárovky H7 jsou do žluta a to zrovna při zapnutých dálkových není moc dobrý. A podle mě jsou všechny octavky tak špatně seřízené-že svítí do vrchu. Jarda.
  12. Vážení prosím o názory s těmito žárovkami do dálkových světel u OII. Které jsou lepší? A nebo je problém vůbec u konstrukce dálkových světel u OII. Protože když je rozsvítím při zapnutých xenech tak máximálně svítí do korun stromů a buhví jak vysoko, když by měli spíš svítit rovně na vozovku do dálky a ne do letadel:) Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...