Přejít na obsah

backus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení backus

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. vypada to na vodní pumpu
  2. zdravím, od hlášky 0 km ujeto dalších 30 km. Tankování po hrdlo 52 litrů. Asi nemám standartní nádrž :)))
  3. zdravím, mě přestalo fungovat vyvolání paměti sedadla. Přes tlačítka nastavím jak chci, ale nelze uložit a ani vyvolat nastavení z/do paměti. Umí někdo poradit? Btw. v servise řekli , že tam auto musím nechat :) (diagnostika a hledání problému)
  4. backus

    Vzpěry kapoty

    Ja koupil z wishe a take se zasekl na delce sroubu ktere se sroubuji do kapoty (M8) . Potreboval bych je tak o 5 mm delsi. Muzete nekdo poradit kde koupit delsi? Diky
  5. Zdravim pánové, také bych prosil o radu jaké kotoučě na 1,4 TSi 103kW, r.v.2013
  6. taky mi škube po prvním ranním startu. Auto mám už šestý rok , a je to pořád. Dělá i po výměně svíček. Na diagnostice žádná zavada
  7. Taky jsem řešil. Dvakrát přehrály soft, ale problém přetrvával. Navíc se mi samy přepínaly stanice. Nakonec jsem je v servise umluvil na výměnu v záruce. Odrazovali mě, že pokud se zjisti nějaký druh poškození tak uhradím cenu nového panelu. Po výměně zatím rok v poho.
  8. Vypadá to na zadní, co? Myslím, že je to ještě v poho. Mám to ještě horší a když jsem byl v servise při 45000 km mechanik říkal, že to při další prohlidce (60 tis km) budeme asi muset měnit s deskam ai kotouče. Je to o penězích a na tvé úvaze.
  9. zdravim, rekl bych , ze jo. Take jsem menil sklo a na puvodnim to bylo snad jeste horsi.
  10. v Porsche Opava mi řekli ,že olej vlastní ano, ale musím uhradit recyklační poplatek za starý olej cca 300 kč.
  11. najeto 45 tis. a ryha jak mezi půlkama
  12. Po roce a půl opět v Auto Heller Opava - vymena oleje, pylový filtr, výměna brzdové kapaliny, seřízení světel, test baterie, dezinfekce klimy, odsátí a opětovné naplnění klimy a prodloužení záruky mobility - cena 3900 kc - olej vlastni Castrol LL 1200 kc - nové stěrače 790 kc
  13. mě vrže prozměnu když venku mrzne. nemám garáž a když po třech dnech kdy nejezdim, tak si sem tam vrzne
  14. mam 1.4 tsi a nekdy to take pozoruju, nekdy to je tak hrozne ze to vypada jakoby chtel motor zdechnout. Myslim ze je to horsi v zime, ted to nedokazu nejak posoudit - dlouho jsem to nezazil.
  15. nastavuje. zarad zpatecku, joystick na nastaveni zrcatek prepni na prave -"R"- a nastav si jak je libo. Jeste musis mit zapnuto v nastaveni vozu "nastaveni zrcatek pri zpatecce"
×
×
  • Vytvořit nový...