Přejít na obsah

klupino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení klupino

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem zajel na doporučení do jedný dílny tady u nás v Litoměřicích. Chyba zjištěna : zanešené turbo. Rozhejbal to a projeli jsme to. Z výfuku černej kouř , bordel vyletěl ven a už to zas šlape jak hodinky. Jen je potřeba podle automechanika tenhle motor občas pořádně protáhnout, aby ten bordel vylítnul ven. Takže ted spokojenost na 100 %.
  2. Jeste jsem nikde nebyl. Byla to moje prvni jizda po dalnici a nic moc. Jinak bych rek ze to jezdi super jen jsem myslel, ze proste kdyz to chci po dalnici roztahnout a nabrat rychlost tak jak se to dostava do otacek tak najednou jako kdyby mi nekdo trochu slapnul na brzdu, tak auto proste do vyzsi rychlojdi jde hrozne pomalu. Takze radis zajet na diagnostiku?
  3. Zdravim vsechny. Prosim o radu. Koupil jsem si octavku 1,9, TDI 66kw r.v.2002 a projel ji po dalnici , kdyz ji chci trochu rozjet a vytocit ctyrku tak zhruba u 2500 otacek jakoby najednou nemela tah a otacky nejdou nahoru. Proste jakoby zpomalila. Doted jsem mel jen benzinova auta , tak jsem si myslel , ze nejsem zvyklej na naftu, ale radeji se tady zeptam . Prosim pokud nekdo mate zkusenosti s necim podobnym pisnete , at vim co je potreba. Diky vsem.
×
×
  • Vytvořit nový...