Přejít na obsah

Com-aaR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Com-aaR

  • Narozeniny 28.12.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://com-aar.webovastranka.cz
  • ICQ
    0

Oznámení Com-aaR

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Já jsem začínal na navigaci v Nokii 5800 XM. Bylo to dobrý do doby, než mi začaly z telefonu mizet data... Potom jsem sehnal HTC Desire z předváděčky a v něm byla nainstalovaná navigace Sygic Aura. Byl jsem naprosto spokojenej. Ovládání, grafika, reakce, offline navigace, prostě super. Když "dodýchalo" i HTC, nechal jsem se ukecat a pořídil jsem iPhone5... Teď o svátcích byla akce, takže Sygic nabízel za necelých 25 euro celou Evropu (doživotní licenci). Navigace pro jízdu autem, pěší, adresy i podle čísla popisného, zadávání cíle z mapy, podle souřadnic, popřípadě z GPS údajů z fotografie. Zvukový alarm překročení rychlosti, signalizace železničního přejezdu a signalizace před ostrou zatáčkou. A navíc za cca 5 euro ještě doplněk možnost HUD promítání na čelní sklo. A to je naprosto super záležitost!
  2. Trošku jsem "pošteloval" Lambo...
  3. Trošku jsem doladil Hummer H1... pořád mi tam něco scházelo... no a pak mě naštvalo, že nejsou otevírací dveře zavazadelníku.
  4. Ještě pár novějších "mazlíků"...
  5. Sehnal jsem stavebnici 1:18, ale bylo to tak blbě nalakovaný, že celá pravá strana měla zalité detaily karoserie. Tak jsem to zkusil i s přelakováním...
  6. Škoda, že jsem neměl po ruce foťák včera odpo! Potkal jsem jednu šoférku s Citronem BX... Citron seděl na cestě a při jízdě dost tvrdě drncal. Buďto zapomněla, nebo to neuměla... zkrátka neměla napumpovanej podvozek a jela po "kostkatý" silnici. To se nedá ani vyprávět!
  7. Punťa má asii problémy s akné... Nebo že by: Čím víc bradavic - tím víc Punto??
  8. Dnes jsem neodolal a musel jsem si tuto kreaci "cvaknout". Super přídavné osvětlení!!
  9. Tak by mě zajímalo, jestli majitel té "otrubkované" Octy má buď tak málo nebo tak moc sebevědomí, že tohleto spáchal... A jinak ty přišroubovaný kulatý odrazky na tom zadním nárazníku mě teda dost rajcujou!
  10. Com-aaR

    Hudba

    Rádio za jízdy moc neposlouchám, protože mě rozčilujou reklamy a když se začnou ztrácet stanice... Řeším to MP-trojkama podle nálady: Landa, Nedvědi, Spirituály, 80. a 90. léta, Pink, Linkini, 4-tet, filmová hudba, někdy vážná hudba, atd. Ale když není nálada hledat MP3, udělal jsem si pár DVD s videoklipama.
  11. Com-aaR

    Kdo co dělá

    Kromě toho, co jsem tady už dříve zmiňoval, teď ještě spolupracuju s firmou, která dodává i sama vyrábí moooc pěké a kvalitní šperky. Tak až bude nějaké výročí, jubileum, narozeniny... stačí dát vědět!
  12. vedro jako prase

×
×
  • Vytvořit nový...