Přejít na obsah

Krtek7788

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Krtek7788

  1. Tak jsem ho asi blbě pochopil, ale říkal něco o softwaru v autě, že se mi láme, že je to atyp. To už je, ale jedno, hlavně, že to funguje :-)
  2. Zdravím, tak vše vyřešeno jinou gateway a softwarem v autě. Mám tam prý nějaký co se lámal a bývá s tím problém. Díky za rady
  3. Já to teď nevyčtu, nemám diagnostiku. Ale díky za info, zítra to zkusím nějak pořešit a dám vědět :-)
  4. Kabely jsme koukali a měly by být ok. Když tam byl Swing, tak vše šlapalo. A tu zkoušeli jsme to párkrát jak pře radio, tak přes navi, tak nevím. A kdo co s tím dělal nevím :-( No uvidíme no.
  5. Přesně tak. Pokutu nedostaneš, protože ta značka znamená nad 3,5 t Můžeš mít tak i dodávku nákladní, ale pokud celková je do 3,5t, tak v podstatě si jako osobák :-)
  6. Tak jsem tu :-) Jeden problém vyřešen a to s SD kartou. Nebyl zapojeny kabel do čtečky a dále ještě jeden kablík nebyl zapojen. Teď už to funguje.
  7. Jasný, taky si myslím :-) Pak dám vědět, jak jsem dopadl :-)
  8. Číslo jednotky je: Číslo jednotky je 1Z0035729E. Ale snad by to mělo jít, teda doufám.
  9. Aha, tak to jsem nevěděl :-( Ale ma klasický zeleny podsviceni. A je tam toto: Číslo dílu - 3T0035192R
  10. Tak kabeláž nevím zda se předělávala, ale něco se tam upravovalo, když se tam dával ten Swing. U něj mi vše fungovalo. Ale kabeláž se může pak prohlédnout. A rozdělávané nejspíš bylo. No neznám původ. Ale podle čísla 3AA919866 by to měl být Amundsen RNS 315.
  11. Zdravím, v Octavii 2 rv 2006 jsem měl dodělávaného Swinga a vše fungovalo ok. Ale teď jsem koupil Amundsena plus a nemaká, jak bych si přeedstavoval. Problém 1: Nenačte mi vůbec sd kartu. Ať zformátuju jak koliv, tak po vložení karty se nic neděje. Ani když zmáčknu média a sd karta, tak napíše že tam není karta. kartu jsem pak zformátoval na Fat a vzdal jsem to. Např. aux funguje. Píchnu kabel a nápis AUX zezelená a muzika hra. Kdežto po vložení karty nápis sd karta nic neudělá. Problém 2: Mám BT jednotku, která je určena pro O 2 FL a tudíž není možné ovládat telefon na Maxidotu. Mělo by jít to ovládat na rádiu, ale telefon mi to neukáže a nejde nic. Pokud by někdo uměl vyřešit tyto problémy, byl bych mu moc vděčný. Jsem z Pardubek a do 100 km jsem ochoten dorazit. Myslím, že Milhausek by to zvládl, ale odpovídal jsem mu na jiný příspěvek a zatím se nevyjádřil. Ještě jednou díky za každou radu :-)
  12. Přes Bolero to asi půjde, ale je asi potřeba nakódovat :-) Ale zkoušel jsem Bolero ze Supa, tak je možné, že to je jiné. Ani by mi nevadilo, že mi to nejde nijak ovládat, ale prostě, když někdo volá, tak po přijmutí hovoru na mobilu se automaticky zvuk přepne do mobilu a já musím ručně na mobilu přepnout na HF. Ale pokud volám já, tak je vše ok.
  13. Zdravím, nechal jsem dodělat bluetooth a funguje. Telefon se spojí jak má. Jenže pokud chci přijmout hovor, tak pouze na mobilu, to samé když chci volat. Prostě mi nejde ovládat přes rádio ani na maxíku není nic. Na rádiu je pouze tlačítko je, ale to pouze vypne zvuk. Stačilo by mi jen to ovládat na maxíku nebo v nouzi na Swingu, jde to nějak?? Mám O2 rv. 2006, rádio Swing z faceliftu, maxidot, bez multi volantu, telefon Iphone 6 plus. Číslo jednotky je 1Z0035729E. Údajně by to šlo, ale museli by se dát budíky z FL a předělat kabeláž atd, což není nic levného. A nebo druhá varianta prý starší jednotka, ale není tam záruka, že bude komunikovat s tímto rádiem, které je z Fl. Mám doma ještě rádio Stream na mp3, tak při nejhorším bych ho tam dal zpět. Pokud by to nešlo na maxíku, tak kdyby to šlo aspoň na rádiu. Jinak jsem zkoušel připojit Bolero a přes něj to taky nešlo. Možná jen kdyby se nakódovalo, těžko říct. Jsem z Pardubic, tak kdyby si někdo věděl rady a udělal to, tak jsem schopen do 100 km dojet. Díky moc za každou radu.
  14. Tak teda nevím proč odešlo. Hlavně, že je to opravené a nestálo to hodně. Jinak ještě jednou dík za rady :-)
  15. Tak záhada vyřešena. V originál servisu mi nejdříve změřili vstřiky a zjistilo se, že dávají o dost méně než mají, ale všechny tři, dávali stejně. Takže se změřilo kolik dává čerpadlo a dávalo pouze 3 Atm a má dávat min. 4 atm. Nové čerpadlo by stálo 5100 Kč a tak jsem si sehnal z bouračky z Fábky, která měla najeto cca 50tkm a stálo 1000 Kč, takže o dost méně než úplně nové. Čerpadlo se vyměnilo a auto šlape jak hodinky. Jinak menší rada pro ty, co mají namontovaný LPG. Co jsem se dozvěděl, tak to, že odchází palivové čerpadlo, je běžná věc už prý od dob Felicií. Údajně proto, protože pal. čerpadlo běží jen chvilku a poté, co se přepne na plyn, tak čerpadlo se zastaví a to mu údajně nesvědčí. Když to shrnu, tak čerpadlo mě vyšlo na 1000 Kč a v servisu jsem platil cca 800 Kč za práci, což šlo. Naštěstí to nebyly vstřiky, to už by byla nákladnější oprava. A díky tomu, že jezdím na plyn, jsem ušetřil za 2 roky cca 50 000 Kč, takže i tak jsem spokojen :-) Děkuji všem, co jste mi poradili a ať auta šlapou jak hodinky :-)
  16. Tak jsem vyměnil palivový filtr a situace se nezměnila. Budu hledat dál. Teď už fakt jen to čerpadlo a nebo vstřiky.
  17. Chci se zeptat, zdali někdo nevíte proč vždy když je auto studené, tak při nastartování občas střelí do výfuku, zakolísají otáčky. Když se chci rozjet, tak klesá výkon, dusí se až skoro zastaví. To pak musím sešlápnout spojku, prošlápnout plyn a pak se zas rozjet. Dusí se furt. Jakmile se mi přepne automaticky na plyn, tak auto jede jak blázen. Poté co jedu na plyn, tak přepnu ručně na benzín a sešlápnu plyn a auto se dusí a zrychluje jen trošku. Poté co přepnu zpět na plyn, tak jede jak víno. Ve škodovce na nic nepřišli. Budu muset tam zajet asi znovu. Když jsem to tam dával asi před 3 týdny, tak to dělalo méně, ale přehráli mi soft a dělá to pořád víc a víc. Ale zdá se mi, že čím větší teplo je, tím je to horší. Je to Fábie 1.2., 51kw, combi, r.v.2008, najeto cca 115tis. Můžete někdo poradit???
  18. Zdravim, chtěl bych vyměnit volant koženy tříramenný co mám ve F2 pred faceliftem za volant z O2 pred face. Co je potřeba ještě vymenit a jestli pasujou konektory. Dík za info :-)
  19. Dík za info, ale dnes jsem pravě koupil Cruise. Není to žádnej hit, aldm má mp3 a zobrazuje na maxiku. Navi vyuziju jen zřidka, tak mi o grafiku ani moc nejde. Akorát mám problém, že mám jen cd s německem a hlavníma tahama a to mi je k prdu, takže bych potřeboval někde sehnat Čechy. Ale ten Amundsen mě láká a nebyl jsem si jist, zdali ukazuje na maxiku. Takže určitě zapřemýšlím a do budoucna bych ho koupil.
  20. A jakej mas rok a mesic vyroby auta?
  21. Jk budeš něco vědět, tak dej vědět, já už fakt nevim :-(
  22. Jo a taky sem byl ve škodovce u nás a dělá tam kámoš a taky jakoby nic neví. Je to zapeklité. Ještě mě napadlo vyměnit přistrojovku za tu novější, co je ve faceliftu, ale s tím jsou spojené další věci a kdoví, jestli by to fungovalo a kolik by to stálo :-(
  23. No myslim si,že by to nějakým způsobem mělo jít, ale nikdo neví. Prostě si buď na to musíme zvyknout nebo tam dát Dance, Cruise nebo Nexus. Ale ani jedno nebere sd karty a ani nema usb. A poslední možnost je koupit nový auto, ale na to není v dnešní době dostatek financí. Jen mi nejde do hlavy, že skoro všichni tady psaly, že bez převodníku jim to vybíjelo baterku. Já to měl bez něj tak tejden a baterku mi to nevybilo. Ale jak se říká Naděje umírá poslední, tak musíme doufat, že někdo na něco přijde. Pak je ještě možnost, že by se ten převodník rozdělal a nějakým způsobem upravil. Stejně nechápu co na tom převodníku je, že to stojí takový prachy.
  24. Je to na pytel, kdo poradí??
  25. Dík za info, ale zas Nexus nemá ani mp3, tak radši toho Cruise. Ale Bolero se mi fakt líbí, hraje hodně slušne a bere Sd karty. No netuším, proč mi neukazuje info Bolero na Maxidotu. Převodník tam mám, na klič to faká. Fakt snad jen za tu dobu ukázal 2krát. Ale přeci, když ukázal, tak proč neukazuje? Udájně se musí nejprv zapnout rádio a pak zapalování. Jo, takhle se mi to povedlo teda horko težko, ale jakmile jsem nastartoval, tak se radio vyplo, zaplo a udaje z radia na Maxiku fuč. Zřejmě softwarová chyba. Vim, že ten přdvodník je určen pro autoradio Cruise. Kdyby tam nedávali ty navigace Cruise, tak by nebyl převodník a tím pádem radio Bolero by nám bylo k prdu. A bylo tedy fajn, že to psalo na maxiku id3 tagy. U autoradia Dance, to psalo pouze track1 atd. Tak kdo poradi nebo spravi?????
×
×
  • Vytvořit nový...