Přejít na obsah

mimous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli mimous

  • Narozeniny 27.1.1993

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mimous

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

15

Popularita

  1. Právě že těch 5W30 tam bylo z autorizáku, když jsem to auto kupoval. Mělo 26tisíc, takže jsem rovnou řešil výměnu oleje. Co tam bylo předtím nevím. Krátké a městské trasy jezdím minimálně. Většinou je to z Prahy pryč, takže je tam město, dálnice, okresky...takový mix všeho.
  2. Ahoj, dnes na mě auto zařvalo, ať zkontroluju hladinu. Má najeto 35tisic, kupoval jsem ho ve 25tisicich a hned nechal měnit olej. podle cedulky tam bylo 5W30. V autorizaku, který mám kousek od práce mi dali 0w30 s tím, že 5w30 už nepoužívají. jak moc velký pruser to je?
  3. Ahoj, máte prosím zkušenost se servisem v Praze, který nebude dělat blbce a prostě ta světla nastaví tak, jak mají svítit?
  4. U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat.
  5. Poslední dobou si občas všímám toho, že když stojím na červené, tak autem prochází vibrace, tak jako ve vlnách. Klid a najedou takové lehké zhoupnutí od motoru. Nesetkal jste se s tím někdo? Dělá to kdykoliv, ať už je motor studený nebo po delší jízdě, ale je to cítit jen v těch chvílích, kdy to auto stojí. Startstop vypínám vždy po startu, takže motor jede pořád.
  6. Taky si nevšímám přepínání do dvou válců. Dokonce jsem se na to snažil i zaměřovat, takže jízda bez rádia a uši nastražené na každý divný zvuk. (A že je mám kvůli problémům v pronajatých bytech fakt vycvičené), ale nic. Vibrace taky neznám. V Octávii jsem znal vibrace v autě do volantu jen ve služebním TDI s DSG, které ten motor tak podtáčelo, až se to auto fakt rozvibrovalo, jak se to zoufale snažilo přežít. S TSI jezdím na sportovní režim, takže spíš řeším to, že občas musím přeřadit výš já, protože auto si stále drží nižší rychlost, ale pak to mou volbu drží, proti opačnému problému s režimem D. Ale je zajímavý, že někdo má potřebu se zaregistrovat a napsat jediný příspěvek k tomuhle tématu...
  7. Děkuju, to jsem potřeboval vědět. Osobně doufám, že už to nebudu potřebovat a na další stěhování si radši půjčím dodávku. :)
  8. Ahoj všem, behem stěhování jsem teď s Octavkou narazil na to, že mi tam jeden prvek výbavy chybí a to opěradlo sedadla spolujezdce sklopné do roviny. Je možnost tuhle věc dodělat? Případně nevíte, zda existuje i ve variantě polokůže? Ta nemožnost překlopit sedačku pro převoz dlouhého předmětu občas fakt kazí den.
  9. Ahoj, zkoušeli jste někdo s 1.5tsi táhnout karavan? Tuším, že sílu by na to měl mít, ale rad bych věděl, že s tím má někdo fakt zkušenost. Pořád mám před očima ten článek SM, kde s tím u litru odrovnali spojku. :)
  10. Aha, tak díky. Já jsem právě jel ještě při výběru testovací jízdu s Leonem a tam mi prodejce tvrdil, že to eco není dvouválcový režim. :)
  11. Mně přijde, že mi to auto do dvouválcového režimu skoro neskáče. Vím, že by to mělo hlásit na maxidotu, ale občas se tam maximálně objeví malá ikonka eco. Žádné hlášení o dvouválcovém režimu se mi tam zatím neobjevilo. Mám DSG v režimu S a s vypnutým StartStopem. Na sport jezdím právě z důvodu, že mi vadí podtáčení motoru na D a S to drží kolem 2 tisíc.
  12. 1.6 TDI bývá hodně oblíbený motor u Holanďanů i v Passatu/Superbu/Touranu. Ti za tím ten karavan často tahají přes celou Evropu.
  13. Ahoj, máte někdo zkušenost s tím originálním nosičem Škoda? Nechávají si ho od někoho dělat a jen na to dají svoje logo, ne? Zvažuji buď ten, nebo Thule. Chci něco jen na 2 kola, víc nebude ještě nějakou dobu potřeba.
  14. Podle článku Vybavy byla i v roce 2013 v Eleganci Kessy a sklopná zrcátka.
  15. Ahoj, dívám se po nějakém zánovním autě a dost mě láká O3 po faceliftu - v podstatě loňské vozy z ročních vozů Škoda. Zajímalo by mě, jak je to u Octavie s doděláním tažného, pokud auto nemá ani přípravu z výroby. U Scaly je to prý už nemožné. Platí to i pro Octavii? Nechci za tím tahat vozík, ale dávat tam nosič na kola. Tušíte někdo prosím, jak to je?
×
×
  • Vytvořit nový...