Přejít na obsah

Nepér

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Nepér

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Fotky se dávaj sem do diskuse? http://neper.rajce.idnes.cz/2013-06-01_16-Skodahome
  2. Sice jsem nic nevyhrál, ale tohle byl nejlepší sraz. Účast slušná, úroveň toho, co přijelo, silně nadprůměrná, podpora od Škoda auto, dole chlapíci s válcema, docela dobrý ceny v tombole (třeba ofuky ). Jen to počasí bylo nepatrně horší no P.S.: 70 kW při 6000 rpm a 130 Nm při 4600 rpm, na Favorit dobrý.
  3. Trojková Octavia kombi tam nakonec je
  4. Kdo by jezdil Fábií, když je doma ještě taková masírka, jako TT ...
  5. Jestli mi ještě dnes zaschne barva pod střešní lištou, přivezu to odpoledne, jinak se stavím večer bez auta a dojdu si pro něj ráno
  6. Moje fotky ze soboty... http://neper.rajce.net/2012-10-13_Skodahome
  7. Ta dirka tam je, aby při průniku kapaliny přes gufero nenateklo do ložiska ale vyteklo to ven. Zkontroluj ještě ten kohout na topení.
  8. Nepér

    Sytič

    Problém je v tom, že málokdo umí sytič správně nastavit. Mechanismus se může zasekávat, mohla vyskočit pružinka, nemusí být funkční podtlakový ovladač přívěry, nebo elektrický výhřev bimetalu... Těch kontrol a nastavení je mnoho. Popsáno je to třeba v Andrtovi. http://web.skodateam...Skoda_Andrt.pdf Od strany 140 dále...
  9. Jaké jsou volnoběžné otáčky?
  10. Kdyby to byla hlava nebo těsnění měl bys jiné problémy a neteklo by to pod auto. Přetlak v systému je zcela normální, do jisté míry samozřejmě, a je způsoben teplotní roztažností vody a vzduchu. Tobě to nejspíš poteče z vodní pumpy - zespod se na ni dá nahmatat taková dirka, která může rosit. Nebo to teče od ventilu topení, vedle akumulátoru.
  11. Jiskru to dávat může ale je otázkou kdy. Mohlo se stát, že setrvačník je namontován o 90° špatně.
  12. Určitě přijedu. Jen ještě nevím, jestli na kole nebo autem
  13. Nepér

    Jaké kola?

    Dej tam 17", na to už ani nemusíš dávat pneumatiky. Nevymýšlej nesmysly a pořiď nějaký 14" z golfa, gumy 185/55R14 a je to.
  14. Vypadá to stejně jako Favorit, nic zajímavého to není
×
×
  • Vytvořit nový...