Přejít na obsah

Feri1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

972 zobrazení profilu

Oznámení Feri1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Feri1

    Vibrace volantu

    Syn má služebního SUPA - 2.0 TDI, jel jsem s ním když měl najeto 5000 km - vibrace žádný, srovnával jsem to se svým. Nyní má 20 000 a to samé - nad 140 začne vibrovat volant ! neřeší to - jezdí s tím jen po česku. Zajímavé, je že OII se stejnou motorizací (těžkej diesel) touto vadou netrpí.
  2. Feri1

    Vibrace volantu

    Tak já ho měl ve škodovce taky - po měsíci vrátili - vyměněné nápravnice, ... už nevibruje :-)
  3. Feri1

    Vibrace volantu

    Superb II combi 125 KW TDI automat najeto 45 000 km. - zhruba kolem 140 km/h dochází k vibracím volantu nejvíc to dělá pokud přidávám - jedu 130 a do 150 , nekdy 160 volant vibruje, potom se auto uklidňuje. Byl jsem na převážení předku - 1 kolo bylo v pořádku, druhé mělo 10g nevyvážení. Nepomohlo to, čím by to mohlo být?
  4. Dnes mně bylo v servisu škoda řečeno, že telefon s androidem (Samsung) nepůjde sesynchronizovat s handsfree, že si mám koupit telefon nokii, který s handsfree funguje, , nebo noname handsfree, které funguje se všemi telefony. U nového auta za 1 milion mně fascinuje, že programátoři nejsou schopni do handsfree cosi doplnit, hlavně v kontrastu s tím, že výrobce noname hansfree to bezproblémů zvládnou. Podařilo se někomu dostat kontakty do handsfree ? (nepotřebuji každodenní aktualizaci, ale jednou za čas,...) Napadá mně jedna šílenost - mám rozbitý displej v htc hd2, který synchronizuje bez problémů - lze počítačem přehodit kontakty v handsfree z profilu HTC HD2 do profilu samsung?
  5. Mám v HTC HD2 poslední firmware win 6,5 a funguje bezchybně - jen u písmen s češtinou to zobrazí obdélníček
  6. Nastaví to v servisu, nebo to jde nějak uživatelsky? Důvod editace: necituj předchozí příspěvek !
  7. Problém je trošku jinej - pokud nabouráš a řídící jednotka ví, že nejsi připoutanej, reagují airbagy jina, než u připoutaného, to znamená, že když oblbneš počítač cizím pásem podepisuječ si v případě havárie nad sebou ortel
  8. Při hovoru přes HF druhá strana říká, že mně špatně slyší - zatím to řeším tak, že více křičím a dám si HF více nahlas. Lze nějak nastavit větší zesílení mikrofonu?
  9. Já jsem silně zklamán - mám xenony na superbu a tam když jedu v noci a rozsvítím dálkový, tak to je jak ve dne (zvednou se xenony a do toho přídavný dálkový)- než si zvyknu tak to svítí tak, že tě oslňují i poznávací značky. Občas jedu manželky yetim - a svítí to podstatně hůře - ty přídavný dálkový tam chybí. Natáčení xenonů u superbu - viditelně svítí do zatáčky, je tam vidět i prodlužování dosvitu xenonu při vyšší rychlosti u yetiho je to téměř nepozorovatelné. Proč?????
  10. Feri1

    KESSY

    zvykneš si rychle, problém je když jedeš potom jiným autem - přijdeš k autu, vezmeš za kliku - a nic hledáš klíček - odemkneš, vrátíš klíček do kapsy, sedneš sáhneš na tlačítko pro startování - ono tam není , hledáš po kapsách klíček, ... a říkáš si jaký seš blbec :-) Ale já už bych klíčkový auto nechtěl. Zvykneš si i na další věci - handsfree i radio se odpojí až když otevřeš dveře - ne po vytažení klíčku,..
×
×
  • Vytvořit nový...