Přejít na obsah

kahsa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kahsa

  • Narozeniny 10.10.1984

Oznámení kahsa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, omlouvám se že zakládám nové téma, ale nikde jsem to nezjistil. Planuji pořídit Škodu 100 nebo 1000, a kdysi jsem někde slyšel že tyto auta jsou pouze 4místný (řidič + 3 cestující) je to pravda? Díky za objasnění.
  2. Prosím Vás, můžete mi dát odkaz kde se prodává taková opravná sada.? Hledám anic nemohu najít
  3. kahsa

    bio nafta

    Já jezdím pravidelně na 100% bionaftu a žadný problém, ale musím říct že to má pár podmínek. Bionafta nesmí "stat" načepovat a jezdit. Jinak jde čerpadlo dohaje. Viděl jsem v bývalé práci (dělali jsme čerpadla bosh a pal) prodřený pláště čerpadel od bionafty. Normálně se to na ty hřídelky nalepovalo až to prodřelo plašt čerpadla. Takže jezdit a z přechodu normální nafty vyměnit palivovej filtr cca po 5tis/km. Já jezdím denně 150- 250km a octavka 66kw šlape jak má. a to má nalítáno 373tisíc. Na bionaftě 70tis. Takže pokud máš malej najezd km, tak to do auta vůbec nelej.
  4. dneska jsem řešil skoro stejnou věc, ale já měl teda posilovač v haji, vyměnil jsem ho, ale pedál syčí a nechce se zvednout až nahoru, takže občas svítí brzda, ale jinak auto brzdi. sice je pedál dost měkej že ho sešlápnu dost k podlaze když chci zaflekovat. No zkusím vyměnit tu podtlakovou hadičku a uvidím.
  5. Zdravím, hledal jsem po foru ale nenašel jsem nic konkretně. Potřebuji vyměnit podtlakové hadičky co vedou k turbu,egr ajinak. Můžete mi prosím doporučit konkrétně obchod kde je mají, nejlépe eshop. Mám 1.9tdi rv.97 Děkuju
  6. kahsa

    BioDIESEL100?

    Zdarvím, mám dotaz zda někdo jezdí na bionaftu? Mám hned u baráku pumpu KN PRONA a tam mají jejích naftu BioDIESEL100? za 24,50 což jesuprová cena. Vím že je bionafta sajrajt,ale řikám si že bio-složky jsou i normální naftě tak proč to tam nenalejt nebo to alespoň namíchat. Najezdím ročně cca 90tis-km,takže bych dost ušetřil.Prosím napište své názory.díky Mám octavku 1.9 tdi 66kw rv.1997 najeto 320tiskm
×
×
  • Vytvořit nový...