Přejít na obsah

2David

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli 2David

  • Narozeniny 5. Květen

Návštěvy profilu

683 zobrazení profilu

Oznámení 2David

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mluvíš mi z duše a to nejen při couvání, mám spíš opačný názor dálnice i při tempomatu je v pohodě do 5.6 při rychlosti cca 135-145 km, ale praha je za trest tam se steží držím okolo 5.5 - 6.4. Co mě vadí je nedokonalé čidlo na déšt, naprosto suché okno a zničeho nic ti přeběhne stěrač.
  2. Pánové já mám takový pocit, že se tady snažíte neustále mluvit o PD a nikoli o CR. Pokud si někdo pořizuje 2.0 TDI a nejede s ním pod 25.000 za rok je to nesmyl, auto není ozdoba, je to spotřební věc jako vše ostatní. A nechápu proč by se měl nový majitel bát koupit novou octavii, když si může navolit prodlouženou záruku, pak se nebude klepat strachem že se náhodou po dvou letech něco po... a bude mít klid. Věřit nějakému technikovi že všechny motory CR jso na hov.. je dost malicherné, škodovka stejně nic jiného vyrábět zatím nebude. Kdyby jsem uvěřil tomuto tvrzení už si nepořídím nikdy nové TDI a nezažiji ten luxusní pocit Zatím mám se svým 2.0 l najeto něco málo přes 15.000 km a až na drobné mouchy je to v pohodě. Spotřeba cca 5,2l.
  3. Tak po 2000 km první dojmy: Je pravdou že motor je krásně tichý a neklepe, tah auta se moc zatím při zajíždění nezkoušel, ale je cítit že pod nohama je dostačující výkon. Při mé běžné jízdě je průměrná spotřeba 5,2 (počítáno na 2000 km), teď při tomto počasí samozřejmě roste směrem vzhůru. Jezdím delší vzdálenosti okolo 50-100 km a zhruba 2/3 je město. Otáčky v rozmezí 1500-3000. Ale už nastal první problém kdy musela do servisu - začala resonovat palubní deska (dotaženo a je klid). Další věc, která mě trošku vadí je nutnost více mlátit se dveřma spolujezdce aby se spolehlivě zavřeli. Jinak zatím plná spokojenost
  4. Mám pocit že u škodovky nic jiného neseženeš jako nové jedině nějakou skladovou zásobu PD bez filtru, ale CR mají komplet všechny DPF. Takže ano mám tuto motorizaci s tímto filtrem, ale zatím jsem ho nepocítil.
  5. Mám pocit že tam píšou o PD nikoli CR, ale jelikož jsem teď již jejím vlastníkem. Tak už nepotřebuji, musím říct že mě zatím stále překvapuje zatím najeto pár stovek km ale pocit je super. Spotřeba i když je new tak průměr je na 5.0, ale zatím poctivě zajíždím. A to má prý klesnout...
  6. Tak koukám že se nenašel nikdo, no co pořídil jsem si ji a tak pokud někoho bude zajímat cokoli o tomto motoru klidně rád řeknu.
  7. Ahoj, najde se někdo kdo tento motor již má a je ochoten se podělit o jeho vlastnosti? Uvažuji nad ním, ale nikde se o něm moc nemluví. Technické info mám, ale zkušenosti majitelů jsou k nezaplacení.
×
×
  • Vytvořit nový...