Přejít na obsah

Coala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Coala

  1. Tak jsem se narval pod auto a zjistil, ze matice zpetneho vedeni(do bloku motoru) sla otacet rukou a dal zustal neutazeny stinici plech poloosy, ktery se jizdou cely rozmlatil. Snad uz to po utazeni nepotece. Jinak auto bylo na vymene rozvodu a spojky, snad to nikdo neudelal schvalne, ale o samovolnem povoleni dost pochybuju.
  2. Zdravim, resil jste nekdo protekajici/unikajici olej od zpetneho vedeni oleje z turba? Prijde mi, ze hadice SQ 028145736AE(motor BNV) nevypada jako ty, co vyzaduji vymenu po 10 letech(hadice od WC). Poradite prosim nekdo, zda je potreba na prirubu na strane turba(matice SQ 028145736AE) namotat nejake tesneni popr. zda je v matici gumovy krouzek? Zatim bohuzel nevim, zda je to uvolnene nebo praskle. Diky
  3. Trochu out of date... ja vim Kdyz to sici, tak by to mohla byt hadice a nebo soucasti vedeni. V kombinaci zimy a unavy materialu mi praskl plastovy natrubek a prisaval vzduch. Po utesneni vse brzi a EGR prestal hlasit chybu. Podle tveho popisu bych problem taky cekal na zacatku podtlakove soustavy.
  4. Ahoj, plne chapu tvou nervozitu z toho pazvuku, silel jsem z toho. Ale asi moc nepomuzu...coz na diskusni forum mi body neprida Bohuzel nebo bohudik? U me to nedopadlo to nijak. S pazvukem je odjeto 110tkm a vse maka. Doporuceni ze servisu je pockat na vymenu spojky a krom toho, ze neni v plne sile, aktualnost jeji vymeny zatim neni. Nejvic tipu co jsem nasel je na lozisko spojky. Jinak ani vymena oleje v prevodovce mi neprijde, ze by s tim neco zmenila. Zahada je, ze uz se to tolik neprojevuje.
  5. Ahoj pokud se mohu prihlasit k odpovedi , tak hlavne ve studenem obdobi a obzvlaste pri rozjezdech do kopce popr. podrazovani.
  6. Mas naprostou pravdu, hodnota takovych dukazu neni 100%, ale myslim, ze je to lepsi nez nic. Bez ohledu na zaznamy v servisce jsem po zakoupeni tj pri 100t, nechal delat olej, rozvody a brzdovku(desticky byly ok). Osobne jezdim do autorizovaneho a i cena vychazi dobre. Napr na rozvody mi prisla nabidka z ne-autorizovanem servisu a byla o 50% drazssi.
  7. Klape to stejne jako u me, ale ten parazitni zvuk tam je slyset. Ja jsem na tom takto:
  8. Ahoj Amigo, me po vymene rozvodu ve 100t uvedli dalsi vymenu na 250t. Jinak musim konstatovat, ze razeni slape bez problemu a dalsi zima je za mnou. Samozrejme zvuk se nijak nezhorsuje. Pouze pro situace(podrazovani),kdy se zvuk objevoval nejcasteji, aplikuji lehky meziplyn. Ani v servise to nebylo oznaceno jako zrale na vymenu. Projevuje se ten zvuk i pri vytoceni motoru na volnobeh? Jinak tve rozhodnuti nad vymenou rozvodu, myslim bude hlavne o tom, jak moc tu servisni historii znas popr i zachazeni puvodniho majitele.
  9. Normu 507.00 si vysvetluji jako longlife olej, ale pro kodovani QG0 by mel byt v poradku i pro 15tkm interval. Vzdy mi rikali dej autu na co je zvykle, ale ono nemluvi, tedy rozhodne ne moje fabca a tak se drzim 505.01. Zkus: http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/3-INFORMACE/14-Pouziti-oleju-pro-diesely-VW
  10. Přidám také jednu zvukovou otázku. Při rozjezdu do kopce na nízke otáčky se ozývá hučení při uvolňování spojky(težko přenést do alfanumerických znaků ). Pokud zvýším otáčky jak píšete na 2t zvuk zesílí, ale díky rychlejšímu rozjetí je vjem pocitově kratší - občas se, ale zdá jako by se to zlepšilo. Občas je stejný zvuk slyšet při podřazování ze 4 > 3 (cca při 60kmh). V zimě je to znatelnější. Jde o 1.4 59kW 160t zvuk se za posledních 60t nijak nehorší, ale "vědět čím to je, pocit k nezaplacení, na vše ostatní by tu prý měla být mastercard".
  11. Ze jsem to delal spatne tak tomu i verim Diky za popsani spravneho postupu. Myslim, ze toto si budu dobre pamatovat! Je videt, ze knowhow se ceni a proto ne vzdy si vyslechneme spravny potup od tech, kteri by nam to prozradit meli, ale hrozi jim, ze prijdou o praci.
  12. Pratele kamaradi tuto radu o PD jsem slysel a kdyz jsem zavzdusnil, tak i vyzkousel, nicmene vysledek byl zaporny. Tocil jsem tocil, az mi to prislo jako trapeni motoru. Zdalo se, ze jeden valec by mozna, uz neco dostaval(motor se hrozne cukal). Jsem asi mekkous a radeji jsem volil odtah mel jsem to pred domem. Verim ze kdyz to rika tolik lidi tak kus pravdy na tom byt musi. V servisu mi tvrdili, ze vytahli vstriky a nechali naftu natahnout. Stalo me to 500 + cesta na zadech jineho vozu 1000,-. A od tech dob jak zazvoni zvonec tak zasouvam konec ..... tankovaci pistole
  13. Souhlasim s jizni spojkou. Kdyz si to drandim po spojce domu tj plynule se hybu rychlosti 70-90 Strahov > Skalka tak dojedu a mam na pocitaci i 3.8
  14. Najezdim toho hodne po praze a spotreba je do 5.8litru vychazim z natakovanych litru vs dojezd. Palubak samozrejme ukazuje nizsi hodnotu. A na dalnici jsem na 5litrech. Dle meho soudu je spotreba super.
  15. Coala

    sup trochu jinak

    zlobit strycka se nevyplaci
  16. Muzete mi poradit pri minule vymene oleje mi byl uctovan olej G 052167M2... zajima me jedna se o polosyntetiku nebo plnou syntetiku? a pripadne co doporucite stejny olej nebo prejit k necemu pratelstejsimu precijen 2,5t mi za olej prijde dost... Diky za nazor
  17. Nova zkusenost kdyz prestaly krute mrazy zaclo krute vrzani. Nejprve od vsech v "tlumicu". Nyni kdy teplota navstevuje jarni hodnoty. Vrzani prichazi od prednich naprav...
  18. Bobo v klidu tohle nebyl duvod proc jsem tema zalozil, ale mas pravdu asi je to duvod dalsi tema nezalozit tak to jiz dale neres. Myslim, ze nejsem jediny kdo nekdy neco nechal na strese. Mej pekny den a uvidime co kdo prizna.
  19. To by slo rict, ze my co mame sva auta radi nesedame na sedacky jelikoz se osedi... i na strechu se daji veci polozit tak, aby se neodrela a tech kaminku co lita za auty pred nami ... no zkratka lak se ochranit jinak nez fulltime garazovanim neda. Auto je od toho aby se uzivalo. Ale to uz je jina relace ze a dal bych to nerozvadel ;o)
  20. Ahoj po me posledni zkusenosti, kdy jsem na strese nechal operku hlavy ze zadni sedacky, by me zajimalo, jak jste uspesni vy ? Tak a zde jsou me uspechy: hodinky LCD monitor (v krabici) operka hlavy Neni toho tolik, ale za posledni 2 kousky me blbost fackuje.
×
×
  • Vytvořit nový...