Přejít na obsah

Schavi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Schavi

  • Narozeniny 31.1.1986

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Schavi

Nováček

Nováček (1/14)

13

Popularita

  1. No nechci Tě strašit, ale ten výparník budeš mít asi hodně za.ebaný a po jednom spreji se to úplně nevyčistí tak, aby to bylo naprosto bez smradu. Spíšm budeš muset opakovat čištění..Mi to Wurth taky na poprvé nevyčistil na 100%.
  2. Já jsem svého času taky hodně bojoval se smradem a výparník byl asi hodně zaprasený, pže klima přestala smrdět až po 3 celých sprejích a 2 čištění ozónem..od té doby stačí jednou ročně ozón a před koncem jízdy vysušit výparník. Třetím rokem už mi nic nesmrdí.
  3. On tam přepájel nějaké ty odpory či co,že? Myslím,že na netu je i někde foto,co se má přepájet.
  4. Správně, mám to samé ale zítra si jedu pro nový člen PTC a bude zase teplo.
  5. Jak to je u Fábie nevím, to možná doplní někdo jiný, ale když jsem měl gumy přefouknuté, bylo to tvrdší, možná až uskákané. Ale jak říkám, teď jsem spokojený a můžu to jen doporučit. Navíc, jestli máš 19ky, na max snížení jít stejně nemůžeš, budeš se pohybovat někde kolem poloviny snížení a v tomto rozmezí je to pocitově dobré
  6. S KW street ne, ale myslím, že tam je snížení jen -20 až 40mm ne? Jinak jak říkají kluci - já jsem dal AP na auto před 3 týdny a po cca 800km můžu říct, že když jsem snížil na polovinu z celkového možného, tak auto bylo podobně co se týče komfortu jako origo. Pak jsem to dal dolů co to šlo a hodně to přitvrdilo. Ale zase ne tak, že by to byl kostitřas! Já jsem s jízdími vlastnostmi spokojený..mám 18ky (což ty ale nemáš), nafoukal jsem na 2.4 a pohoda. Bráchovi jsem prodal pružiny -40/40 TA a když mě občas sveze, tak se to s tím AP nedá srovnat. Skáče mu to na sebemenší nerovnosti..Já bych AP klidně volil znova..a to snížení ty bys to měl s 19" ideální ;-)
  7. LukasCZE mě předběhl..taky bych se mrknul na dráty.
  8. Schavi

    Pískání kola

    Ještě bych zkusil srazit hrany brzd.desky..tohle pomohlo mi.
  9. Ale v krizových situacích se hodí.
  10. Hele, já čipoval u Funa BJB motor a brácha v ten samý den BXE, co máš ty, akorát MR2008. Oba motory původní spojky (já cca 270tis.km, brácha 100.000) a i když jsme tomu pak šlapali, nikdy neklouzla. Brácha šel šrouby z důvodu prevence měnit až po ujetí cca 30tis.km na čipu. Já jsem spojku vyměnil až nedávno (dvouhmota KO, spojka v dobrém stavu) a brácha jezdí na původní spojce doteď a problém nemá. Hodně záleží na stylu jízdy...pokud nebudeš jezdit pod 1500ot. a plny mu dáš při předjíždění až třeba od 2200ot seriová spojka to v pohodě udrží (já jsem ji teda už přeobložil HDS, ale to proto, že budu dále zvyšovat výkon). Ale připrav se na výměnu brzd..ty seriové 280ky to nezvládají. Mám cimrmany nevrtané + ferodo DS performance a kotouče se po 25tis. zvlnily, desky na 70% Pokud váháš, jednoznačně do toho jdi. Já jsem to udělal jen z důvodu, abych měl výkon navíc při předjíždění a jestli máš strach, že ti Fun udělá čip a pak se Ti to kvůli tomu někde vysype..to určitě ne to bys musel mít s autem jiný problém, který by se chipem jen urychlil a projevil čip samotný je v pohodě.
  11. Ale pokud je málo chladiva, doplnění to nevyřeší..někde budeš mít díru. Já měl stejný problém..v servise přišli na díru v chladiči (pravděpodobně od kamínku při zimním provozu) a rok na to odešlo to čidlo na kopresoru...jinak teď chladím tak jak mám (ťuk ťuk) i když z výdechů trochu slyším nějaký šelest (už cca rok, ne moc a ne vždy) klima je plná. Někde jsem se dočetl, že to může být končící kompresor, tak uvidíme.
  12. Já měl čištění ozónem za 400,- (mezi Kopřivnicí a Příborem) sice se mi cena zdála moc nízká, ale čištění účel splnilo. A to mi klima smrděla dost a spreje před tím (i wurth) nepomáhaly.
  13. Ozon je TOP, taky jsem u toho skončil a smrad potom taky ;-) jinak s odtokem jsem problém neměl, ale jednou jsem měl půjčenou O2, která (jak se později ukázalo) měla ucpaný odtok a po puštění klimy se mi zvedl kufr
×
×
  • Vytvořit nový...