Přejít na obsah

Spock

Uživatel
  • Počet příspěvků

    811
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Spock

  1. Rad se take zucastnim, jen mam na Mirka jeden dotaz, pises: ...neni problem s noclehem. Bezplatnym samozrejme.. jakoze vsichni ucastnici srazu pokud chteji prespat rekneme ze so. na ne. to maji zdarma? Protoze ja bych treba dorazil s celou rodinkou, tzn. ja, zena a malej.
  2. Co se vám honí hlavou?

  3. Spock

    Octavia II RS

    moc pekna oktavka zavidim.....
  4. Co se vám honí hlavou?

  5. Co se vám honí hlavou?

  6. Spock

    Sportovní podvozek

    Dovolim si maly prispevek k tematu. Dlouho jsem premyslel o sportovnim podvozku a nedavno jsem sahl zatim "jen" po pruzinach Weitec -35/-35mm. Vysledek stal ale rozhodne za to, auto mi urcite nepripadne rozhoupane a v zatackach kde jsem se seriovymi pruzinami az nezdrave naklanel a zadek mel snahu vyhazovat, ted drzi jako pribity. Nicmene uz resim i sportovni tlumice a stabilizator aby byl podvozek kompletni a netrpela karoserie. Takze kdo chce auto jen snizit, uplne staci sport. pruziny a seriove tlumice, lepsi jizdni vlastnosti jsou znat. Prilozil jsem fota, prvni 3 jsou pred a dalsi 3 po uprave.
  7. Spock

    Sportovní podvozek

    Cau! Chtel jsem se zeptat, kde se ti podarilo zjistit kolik stoji a kde se da sehnat original spotrovni podvozek od skodovky? Dik za odpoved.
  8. Spock

    Sportovní podvozek

    Zdarec! Jeste bych se zeptal k tomu podvozku od FK. Az ti prisel atest, zapsali ti ho do velkeho TP? Dik za odpoved....
  9. Spock

    Sportovní podvozek

    Posles mi teda ty veci jak jsme se o tom bavili?
  10. Tuning svetla na Fabii II jsou vubec problem, asi ani jeste zadna nejsou...
  11. Spock

    Sportovní podvozek

    Tak ve ctvrtek... diky moc
  12. Spock

    Sportovní podvozek

    Spíš bych tě poprosil jestli by jsi mě neposlal text jak sis o to žádal v angličtině (nebo němčině), nemyslím že jsi to psal česky, že ne? Navíc, ty máš Roomster a já bych to potřeboval na Fabii II 1.6 16V r.v.2007. Ale to PDFko mi můžeš poslat také, aspoň se kouknu jak to vypadá. Můj mail: Spog@seznam.cz Moc díky za spolupráci.
  13. Spock

    Sportovní podvozek

    Ještě jsem se chtěl zeptat k tomu podvozku od FK. Někde jsem se na fóru dočetl že pánům na STK se to moc nelíbilo. Ještě jsem ten podvozek neobjednával, tak co třeba připojit k objednávce poznámku aby mě k tomu homologační list připojili pokud to jde. Něco podobného jako když kupuješ nová alu kola? Mám těsně před STK, tak přemýšlím že podvozek namontuju až pak. Díky za odpověď.
  14. Spock

    Sportovní podvozek

    Čau! Chci se zeptat: take přemýšlím o koupi setu tlumičů a pružin přes FK Automotive, ale není k tomu potřeba přikoupit ještě něco? Mám na mysli stabilizátor nebo kyvná ramena? Protože některé sport. podvozky toto vyžadují. Dík za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...