Přejít na obsah

KAMIKADZE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem KAMIKADZE

  1. Ne,nezničíš.Takhle se to má seřizovat i podle DP.
  2. Děláš to stejně jako klasické seřízení ventilů,jenže nepoužíváš spároměrky,ale na seřizovaném ventilu povolíš seřizovací šroubek úplně a pak si s ním najedeš na dotek vahadla s ventilem a pak otočíš šroubkem ještě o 1,5 až 2 otáčky a zakontruješ.Po zkušenostech doporučuji spíš těch 1,5 otáčky.A tohle ještě opakuješ 7x. a je hotovo. Jinak se ještě chystám vyměnit hlavu za mírně upravenou hlavu z 50kw Feldy,slícovat sací potrubí s kanály v hlavě a trochu ostřejší vačku.Samozřejmě pak půjdou hydroštely ven a příjdou tam normální nadzvedáky z feldy. Chtěl jsem to předělat na 15cti stovku,ale úprava by vyšla tak na 30000kč a na to kašlu.
  3. Wigle ten samý projev byl na motoru fabky p.Staňka po čipu,taky říkal,že klapku čistili nedávno. Po znovu vyčištění a základním nastavení ventilů se to uklidnilo a motor šel úplně hladce.Na starší motor dej na ventily jen 1,5 otáčky od doteku.Já jsem spokojen maximálně,super rozjezdy a uplně jiný zátah a motor nevadne tak jako dřív.Já tam měl ten nejhorší sowt,tzv.dvacetivteřinový,tzn.že šlápneš na plyn a motor dvacet vteřin přemýšlí co že vlastně po něm chceš. Teď je to úplně o něčem jiném a až tam udělám trochu mechanických úprav a přibude tam ještě pár kobylek, bude to ňam.
  4. No má asi strach ,aby ti ho tady nemusel nechat.
  5. Cagmane,až tu do Ostravy přijedete,podívejte se jestli se ještě v servisu kde jsme to dělali svití a u zdi u vjezdu stojí červený golf,tak u brány zatrubte a syn pana Staňka vás pustí do servisu ať to neděláte venku potmě na ulici.Je to domluveno.
  6. Cagmane a tobě držím polce ať do dobře dopadne.Buď ať odjedeš fabkou nebo subaru.Tak nevím co bude lepší.
  7. Jo ,kdo chce záručák ,tak ať písne p.Jandovi na maila info@cimbu.cz a on mu ho pošle.Je to domluvené,jen říkal ,že to budete muset urgovat,ptž toho má moc a je furt pryč.
  8. Ahoj pánové,tak jsem rád, že se akce vydařila a koho mám bliknutím zdravit až jej potkám.Jen mi trošku pokazilo radost,že jsem jasně napsal ,že čištění klapky je domluveno v ceně čipu a nikdo se neozval až ten skoro poslední.P.Janda na to zapomněl a mě to nenapadlo,že to platíte.Když jsem mu to připomněl tak se omlouval.Doprčic proč jste nepřišli za mnou a neřvali proč je to tak blbě domluvené?Mohli jste to mít někteří o 500 levnější.Ale jinak jsem poznal fajn lidi a jsem rád,že všechno klaplo.
  9. Klidně přijeď,kde a v kolik najdeš tady.
  10. Nedovolal jsem se.Tak zítra ahoj.
  11. Jo součástí čipování je i načtení a vymazání závad a nebojte se že něco nestihnete ,p.Janda říkal, že taky spěchá,ještě někam jede na závody.Pokud se mi podaří na něho dovolat tak ještě napíšu jak dlouho to asi bude trvat.
  12. Domluvit se každý na určitou hodinu je nereálné,buď tam nebude nikdo nebo se tam sjedou tři najednou,vždyť je problem se domluvit na určitý den.Určitě tam nebudou všichni najednou to ani náhodou,vždyť to všichni známe a tak si dáme kafe a chvilku počkáme ,ne.Určitě bude o čem pokecat.
  13. Tak chlapi budete se muset dohodnout na místě kdo spěchá a taky kdo dřív přijede ten dřív mele,teda jede. Doufám,že p.Janda dojede na čas a pofičí to. L@dis1-klidně přijeď ,do 3000 to bude určitě pokud nás bude víc než deset a to by mělo.Bude tam ještě ten kolega u kterého se to bude čipovat a pokud dorazíš i ty, tak by nás mělo být 15.No brácha to není,škoda,protože to bych už měl načipováno dávno a zadara.Brát si sebou nemusíš nic,hlavně aby jsi nezapomněl doma auto. Kdybys netrefil klidně zavolej. Takže se ještě jednou vyspíme a je to tady.
  14. Poznat to bude určitě a o ojnice nemusíš mít strach,tenhle motor je daleko pevnější než byl favorit nebo felda a omezovač tě stejně nepustí přes kritické otáčky. Dneska mi volal ten pán,který do Ostravy nepřijede,protože si to nechal načipovat včera přímo v Kroměříži kde zrovna p.Janda byl a byl nadšený jak to po čipu jede.
  15. Jak jsem tu psal,jel jsem předevčírem jednu cestu nečipovanou F1 htp 47kw a naspátek po stejné trase stejným typem čipnutým a můžu říct že rozdíl to je i když jsem byl taky dost skeptik,ale tohle mě přesvědčilo.A k tomu dobrému zajetí,si teď představ ještě ten čip,to musí být balada.
  16. Vidíš jak to funguje .Když už budeš mít sání dole,tak si hned vyčisti klapku.
  17. Luďovi jsem psal,říkal že do toho nejde.Dneska už mi jeden z přihlášených volal,že nepřijede.
  18. Tak můžu si tě napsat na 100%?Přemlouvání zřejmě dopadlo dobře Jestli spěcháš a nikdo nebude mít nic proti,tak půjdeš mezi prvními,pokud přijedeš včas.Jedno auto by mělo trvat tak 20 až 30 minut,ale to nevím přesně.
  19. Tak jo,neboj,taky to budeš mít se slevou :)Slevu dostanou všichni,kteří přijedou,jenom může nastat problém,že pokud to bude auto s jinou motorizací než jsou nahlášená auta ,nemusí mít p.Janda sebou příslušný softwar.
  20. Stačí v pátek ráno tak do 10 hod. ať máš čas na přemlouvání .Jinak stačí když dojedeš v neděli i bez hlášení.
  21. Mám pro vás upřesňující informace o místě konání : GPS souřadnice pro gps maniaky : Loc: 49°50'45.413"N, 18°17'2.967"E a zde přikládám obrázek o místě příjezdu adresa : Ostrava Sokolská třída 81 - Autoservis Staněk , vjezd se nachází z ulice Slavíčkova , jedná se o parkoviště v areálu Hornické polikliniky ZAČÁTEK AKCE : neděle 21.6.2009 v 8:00 hod!! Sraz všech účastníků najednou,aspoň pokecáme a nebude se na nikoho čekat.P.Janda říkal,že spěchá,takže to bude odsejpat. v případě problémů s orientací mi buď pošlete SZ a nebo volejte na číslo 605 266 369
  22. Jo, myslím,že na tom určitě neprodělá a za tu 100vku kup radši manželce kytky,pokud ti to teda schválí.Nasaď svůj maximální šarm a večer se v ložnici trochu snaž
  23. Tak ukecávej,ale správný chlap si od baby do auta kecat nedá U 1.4 mpi je nárůst výkonu a krouťáku největší a opravdu to stojí zato
×
×
  • Vytvořit nový...