Přejít na obsah

Martin Kazík

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin Kazík

  1. První jarní kilometry s Tadou v kocarku v tom krásném počasí.

  2. Venku nádherně a já se nasral na sociálce, no snad jen doufám, že neztratili naše žádosti. To bych jim tam musel udělat pořádný audit.

  3. Od pátku je doma... Dvoustopý kamarád.

  4. Dnes ve VM v 5:00 - +2°C začíná fujavice se sněhemTo samé, ale v 6:00 - -1°C sníh se drží na vedlejších částečně na hlavních cestách.

  5. Ready Kirken super. Pěkný to večera.

  6. ON: Ale já nebyl až tak opilej!ONA: Ne..? Hodil jsi s mým křečkem o zem a řval “Pikaču, volím si tebe”. Potom jsi hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje a když jsi vylezl,stál jsi v krbu a neustále křičel "Příčná ulice!". Zbytek noci jsi vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema a když ses vracel domů, šel si okolo mýho auta a řval si "optime transformuj se" a pak jsi skočil po bezdmovci a nadšeně křičel “Brumbále, Ty žiješ!

  7. Co si myslím tak by to dělat nemělo. Dřív to nedělalo, takže si myslím, že to něčím bude...
  8. Zdravím, poslední dobou si všímám, že když nastartuji ráno auto, tak otáčky motoru jsou kolem 1100-1300 ot/min. Jak se motor zahřeje, tak už to nedělá. Dále jsem si všiml, že sem tam i od motoru jde pískavý zvuk. Prosím nemá někdo nějaké rady?
  9. Dobrý den, s přítelkyní se rozhodujeme jaké autko pořídit. Jelikož plánujeme svatbu, rodinu a děti tak i větší auto. Jinak já jsem byl vždy pro Octavii, ale ROom taky není na škodu. CHtěl jsem se zeptat zda se tam nějak vejde kočárek, aniž by se musel nějak moc rozkládat. Kočárek máme vybraný tento - http://www.bebecar.cz/detail_stylo_at.html , Mohl bych vás poprosit o vaše zkušenosti, popřípadě fotky. Děkuji.
  10. Tak se zklamu ale nic moc jsem nenašel...
  11. Zdravím, chtěl jsem se optat zda jde z OI dát do FI loketní opěrka. Všude LO z OI a žádná z FI. Jde mi o originální LO. Popřípadě nevíte kde by se dala sehnat LO originál na FI??? Děkuji za info
×
×
  • Vytvořit nový...