Přejít na obsah

LukasV1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení LukasV1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Tak abych si sám odpověděl. Pro zapojení zesilovače + subwooferu je nutno použit HI-LO převodník. Nejprve jsem zakoupil tento http://www.ahifi.cz/sinus-live-hl-406.html - ale kvalitou zvuku,možnosti regulace a následného praskání v SW hrůza Na doporučení jsem objednal tento http://www.soundshop.cz/7513-helix-aac.html - výborná kvalita zvuku, spínaný výstup remote. Pro vozidla, které mají soundsystém je nutno tyto převodníky zapojit až za zesilovačem ! Já tedy zapojil napětí do převodníku + signály do převodníku přímo u zesilovače a táhl to prahem dozadu. Převodník jsem zapojil na zadní reproduktory, tudíž když si stáhnu zadní repro, tak SW přestává hrát.
  2. Sem jsi se díval? http://www.auknet.cz/
  3. V rychlosti. Na A4 jsem měl halogen světlomety. Auto mi nabourali na čumák a když přijel likvidátor a mě následně přišel návrh plnění, tak samozřejmě dle vinka propláceli obyč světla. Jenže já jim prokázal, že před dvěmi měsici byl na auto dán jiný díl v hodnotě tolik a tolik, a bylo to normálně navýšeno o tu částku a nebyl s tím jediný problém. Jen bych chtěl upozornit, že je facelift a facelift... Jde o to jak moc člověk mění a důvod předělávání.. Ale vše se dá dycky co se týče prodeje doložit
  4. seler: vidíš já se svými vozi a následným prodejem mám zcela jinou zkušenost.. At se jednalo o OI, A4, T5 r_e_n_e : a na to jsi přišel jak ? Dokumentace vozidla + všechny doklady a nikdo ti na to nci neřekne
  5. Řešil už někdo instalaci subwooferu k origo sound systému ?
  6. Takže hoši řeči tady fajn, ale víte někdo konkrétně co vše ? -kapota -lampy -blatníky -nárazník + maska Držáky, výztuha ?
  7. Zdravím, Nevíte někdo s ETKou jaké je číslo dílu tohoto ovládání? Mockrát děkuji Lukáš
  8. Závada vyřešena ! Špatná ledka v tapecu 5dv.
  9. Asi se zaměřit na centrální elektriku že ? No to nevím, zkusím dobít ale startuje v pohodě. Kdyby to ale odpojovalo jednotky tak proč to vypne i dovírání kufru ??
  10. Také se u mě objevila chyba s vnitřním osvícením. Otevřu dveře vše svítí - najednou po 5s zhasne osvětlení ve stropu, osvětlení na nohy a ve dveřích normálně svítí. Tím, že zhasne osvětlení stropu tak mi zhasne i tlačítko na zavírání kufru v tapecu a nefunguje dotažení kufru - je zacvaklý v zámku,ale není dovřený. Sednu nastartuju popojedu, chcipnu otevřu dveře strop se rozsvítí a kufr dotáhne. V čem může být problém ???
  11. Ahoj, Koupil jsem originál tažné + elektriku. Potřeboval bych jestli se někde nedá stáhnout dílenská příručka (Karoserie konkrétně skupina oprav 63,68,70) Děkuji Lukáš
  12. Tak já objednával ve středu krytky šroubů do kol, blinkry přední , znaky. Ve čtvrtek jsem poslal peníze na účet a v pondělí byli věci doma V balíčku za 800,- byli dokonce přibaleny dva časopisy. Takže za mě maximální spokojenost !
×
×
  • Vytvořit nový...