Přejít na obsah

luke46

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli luke46

  • Narozeniny 24.12.1990

Oznámení luke46

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Jedná se o motorizaci 1.2 TSI 63kW s r.v. 10/10. Ani ve ŠA mě nebyli schopni říci jakou náhradu by tam šlo dát dle výrobních čísel.
  2. Ty náhrady se mě bohužel nedaří hledat na českých portálech. A když už, tak si nejsem jistý zda je to opravdu ten správný díl. Za ten odkaz na použitý originál děkuji.
  3. Zdravím, setkal se někdo s výměnou posledního dílu výfuku (FII Sportline r.v. 10/10)?? Jedná se o díl číslo 6R0 253 611 G a ŠkodaAuto ho údajně nemá ani na skladě a výroba by trvala cca měsíc. Nejde to vyřešit náhradou za jiný díl, který by tam pasoval? Ocením každou radu!
  4. http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/mam-vuz-skoda/zaruky/prodlouzena-zaruka.pdf
  5. Vážení členové této diskuze, velmi nutně potřebuji sehnat "znění" podmínek prodloužené záruky 4 roky / 60 000 km platné k druhé polovině roku 2010 (rok výroby a uvedení auta do provozu). Zejména věci týkající se: -nutnosti/ne-nutnosti dodržení 30 denní reklamační lhůty -právo na odstoupení od kupní smlouvy .....z čehož by vznikalo právo na: -vrácení plné kupní ceny vozu -výměna zboží za nový kus při neopravitelné závadě Z oficiálních zdrojů ŠA jsem získal pouze Obchodní podmínky „Prodloužené záruky” vydané v průběhu roku 2011. Pokud by jste někdo měl vůz tohoto data výroby nebo staršího, velmi by mě tento dokument pomohl. Případně i rady a zkušenosti. Díky!
  6. Setkal se nekdo s tim ze mu pri vymene rozvodu nechali puvodni nalitek s koncovkou B?? Dneska me rekli v servisu ze pokud chci nalitek proti preskoceni tak si ho musim zaplatit, ze ho opravarenska sada neobsahuje. Rozvody mam nove a najeto na nich cca 10Tkm a o prvnim 1Tkm zacaly hlucen starty znovu...
  7. 1,5 roku máš ještě relativně klid... Mám to vesměs podobně akorát mám nalítáno necelých 30T. Řechtá to teď každý 5. start, v minulosti už tam mám pár zápisů se stížností na starty + před 1500km měněny rozvody. Plánuji tam ještě několikrát zajít a pokud se to nezlepší tak to do nich mlátit a vyžadovat papírové zprávy. Ať je alespoň malá šance že když se něco stane po záruce, že se o to kvalitně opřu... Dá se dělat něco jiného??
  8. Pánové, existuje možnost vyžádat si od servisu náhradní vozidlo když to tam jezdím reklamovat furt dokola a auto tam stojí den co den??
  9. Mám cca 1100km po výměně rozvodů a zase se ozývá při startu... Tak po necelém měsíci asi opět návštěva servisu!!
  10. Už druhá výměna? V jakém servisu to bylo provedeno, mohu-li se zeptat (klidně SZ)? Počkám jak se k tomu celkově postaví co se všech výměn týká a případně navštívím jiný servis.
  11. Po dlouhé době zase něco napíši... Aktuálně mám 1.2 TSI Fabii 2 roky 2 měsíce! Před rokem první posun s hlučným startem k horšímu. Začalo to 15 dobrých startů 1 hlučný a zhoršovalo se. 1. návštěva servisu - před rokem - závada se neprojevila 2. návštěva servisu - před půl rokem - nastartoval to, celý servis se otočil jak to zachrastilo a hlásí "pane hlasitější starty u TSI jsou normální" 3. návštěva servisu - aktuální stav - momentálně stav 15 špatných a 1 dobrý studený start při necelých 30Tkm, velice naštvaný jsem podal svůj problém a bylo mě řečeno že od automobilky byli podány nové faktory podle kterých se to řeší a posuzuje. Auto prý spadá do kategorie ve které je možnost výměny řetězu. Teď jen sedím a stále čekám na vyrozumění od servisu jestli rozvody budou vyměněny nebo ne! Doufám v lepší řešení aktuální situace! Je tedy nutnost při výměně rozvodového řemenu vyměnit také filtry a olej? Dostanu tak i štítek s ověřením výměny oleje jako na garančce i když jsem na ní byl před 2 měsíci a olej byl měněn?? Vyžádali jste si někdo formulář o opravě kde byla výměna řemene, oleje a filtrů zahrnuta?? Díky za rady.
  12. V týdnu jsem byl na garančče 1yáhr/15000km a když jsem řekl na servisu že to startuje jak plečka po 250 000km tak mě řekl že je to normální když to dělá do minuty po nastartování!!! Ptám se teda, mám tam dojít znova říct že chci aby se podívali na motor (hlasitý starty) zejména kontrola řemene a že chci od toho protokol?
  13. To je celkem mazec. Kolik mělo TSI nalítáno když se to stalo? ------------------------------- Omlouvám se, fotky PP jsem si všiml až teď :-X....
  14. Snad nebudu muset reklamovat a reklamovat dokola a vyřeší to už teď jak se objednám! Začít ty kuny střílet!!!! Mě sprej a vlasy zatím fungují...a snad fungovat budou! Je zajímavé že to dělá až při zahřátém motoru okolo 90°C a po najetí více km...
×
×
  • Vytvořit nový...