Přejít na obsah

douda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení douda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. mám oct.1,6 1997 s oknama v elktrice a koupil jsem si DO a nevím,kam zapojit dráty na zamykání a odemykání vím,že do komfortky,ale na kterou pozici? je to zelený a modrý drát a taky potřebuju vědět,kde je hlavní vodič k centrálu( v návodu je psané,že je buď + nebo - podle typu ŘJ) na něj musím napojit oranžový a růžový drát,v tom návodu je to dost nesrozumitelné. díky všem za rady.
  2. znám to auto od novoty,měl ho bratranec a viděl jsem,že ten dálkáč měl od novoty ze škodovky,tak nevím,přikládám foto,jestli náhodou nepoznáš,co je to za výrobce.
  3. nemám DO v klíči,ale mám zvlášť ovladač a ten se mi už rozpadá,tak se chci zeptat,jestli je možné kdybych si koupil nový,jestli jde nějak přizpůsobit centrálu v autě. Mám 2,0 MPI 85KW 1999 dikes.
  4. zkoušel sem měřit odpor na sedadle spolujezdce a je tam,ale u řidiče to ukazuje 0 ohmů takže to vypadá asi na dečky,ale byl bych rád,kdyby mi to ještě potvrdil někdo zkušenější,koupil jsem octu před měsícem a moc jsem si teda zadek nevyhřál
  5. Zdar chlapáci,jsem tady nový a potřebuju poradit,nefunguje mi výhřev sedadla řidiče,spolujezdcovo hřeje moc slabě,pokud mám zaplé spolujezdcovo,tak je slyšet,jak relé spíná a rozepíná,ale u řidiče jen cvakne když ho zapnu a pak už je ticho. asi budou v tahu dečky,že? na kolik asi vyjdou? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...