Přejít na obsah

allright

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení allright

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. allright

    Koroze

    Dnes jsem si sundal přední zástěrky, přičemž jsem musel oddělat i část plastového podběhu předních blatníků a nestačil jsem se divit. Oba přední blatníky u zástěrek durch, díry asi tak 2x3cm. Fabia je rok 2001. Jen doufám, že to vyreklamuju, protože na servisní prohlídky sice chodím, ale teď jsem rok a třičtvrtě nebyl. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak moc při reklamaci koroze hledí na pravidelnost prohlídek? Potom to nafotím.
  2. Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-.
  3. Je nutné na kombíka montovat i hagusy, nebo jsou příčníky, které lze připevnit i bez hagusů. Přivítám i váš názor, pokud jsou tu možné oba způsoby. A jak je to s montáží hagusů, je to i pro laika? Taky mě zajímají vaše zkušenosti s různými typy nosičů a pochopitelně ceny - dík
  4. Ten samej problém mám i já. Vyměnil jsem taky zimní za letní, letní jsem nechal vyvážit a táhne mě řízení taky do příkopy, čili doprava. Geometrii jsem nechal dělat v loňském roce a přezouval jsem v pneuservisu, ve který mám důvěru, takže předpokládám, že vyvážení kol bude OK. Možná zkusím udělat znovu geometrii, ale nevím, jestli to pomůže.
  5. Já teda nevím. Jsem zapřísáhlý fanda škodovek, ale myslel jsem, že fabie bude určitě spolehlivější. Navíc, když si čtu toto diskuzní forum, zjišťuju, že o chronických závadách na fabii škodovka věděla, ale v průběhu výroby je nijak neodstranila. Moje faba ma najeto 130.000 km a prošla všemi známými závadami - výměna stabilizátoru a tyčí, vadné čidlo termostatu, ložiska v kolech, výměna řídící jednotky centrátlního zamykání, protékající motorek ostřikovačů a další.
  6. Fabia combi 1,4 50 kw. Musím souhlasit se spotřebou okolo 7,5 l. Dá se jezdit sice za míň, ale asi bych z té jízdy nic moc neměl.
  7. No vidím, že jde o stále se opakující závady na fabii. Nepatří sem sice tyčky stabilizátoru a samotný stabilizátor (oboje jsem měnil) a samozřejmě taky ostřikovače, kdy jak jsem se dozvěděl v 90 procentech případů jde o protékající motorek (pochopitelně jsem taky měnil)
×
×
  • Vytvořit nový...