Přejít na obsah

Rubin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rubin

  1. Rubin

    Spotřeba

    Milý SUPE1, to už snad ani není Ukrajina, začíná mi to připadat spíš jako Nigerie, či Mexiko! Je to opravdu hnus a těch rádoby a nejen podnikatelů je neůrekom. Opravdu nejvyšší čas se poohlédnout po kultivovanější zemi, tady to bude ještě daleko horší. Asi si rozumíme.
  2. Rubin

    Autobateria

    To Drobecek: To je pomalu na zápis do Günnesovi knihy rekordů!
  3. Rubin

    vlnovec

    Sice moc nepotěšil, ale vřelé díky, alespoň vím, že to musí takto. Už jsem se domluvil se sousedem, který má velký zvedák a snad mi to i udělá. Díky za radu!
  4. I já bych se rád připojil s prosbou. Díky
  5. Rubin

    vlnovec

    Mám problém též s vlnovcem - fouká všude a nevím jaký rozměr mám objednat na Octu I. 1,9 TDI, 66kW - konec r. 1997. Prosím o pomoc, děkuji
  6. http://forum.skodahome.cz/topic/95047-demontaz-baterie-u-supa-25-tdi-velka-315x175x190/?hl=baterie
  7. Tady by jsi měl najít postup i s fotodokumentací http://forum.skodahome.cz/topic/64864-zralokuv-superb/page-16
  8. Tak takovou blbost může vymyslet pouze "odborník" z autorizovaného servisu! Na tvém místě bych to nechal prověřit ČOIkou, když už jsi jim to zaplatil! Přesně jak píše kolega ze Slovenska, ale holt už je pozdě, ale ta ČOIka by to měla pohlídat, možná bych nejdříve na ně vlítnul, aby mi prachy vrátili, nebo že hned od nich jdeš na patřičná místa!
  9. Taky si myslím, že by to měly vydržet.
  10. Ten palivový filtr by stál za to jej vyměnit. Jinak jak se to projevuje zvukem, mám na mysli zda to nemůže být také žhavička, každopádně jak píše kolega VAG by hodně napověděl.
  11. Opravdu dotaz jak noha! Tak na toto bude umět odpovědět jen bába z telky, která věští z keců a případně z křišťálové koule, ale musí to být ta křišťálově čistá, úplně nejkřišťálověji čistá!
  12. To luki.chladek: Kolego, jestli jsi se nevšiml zdejší vlákno je od slova "hospoda", jinak pokec o všem veledůležitém co se řešívá v hospodách! Zakládat v hospodě odborné téma je víceméně kontraproduktivní a svoji starost by jsi určitě daleko vhodněji pořešil u vás Superb II ve vlákně "ostatní".
  13. Do autorizáků jezdíš proto, aby jsi jim poctivě krmil jejich nenasytné kasy! Jsem zvědav zda ti ten tvůj pomůže, aby to šlo alespoň z té pojistné události? Dej vědět.
  14. .....tak mi to připadá jako když jeden druhému sebral kuličky! A tací to byli kámoši!
  15. Rubin

    spz v depozitu

    Velmi rozumné řešení při změně pojišťovny mimo termín!
  16. .....nemusíš být hned nas.anej, nezapomínej, že byly svátky a to nemá každý čas a ani náladu "brouzdat na fóru"! Obdobný problém jsem řešil, ale u 4 válce, ale myslím, že by to mělo být obdobné. Pořešil jsem to tryskou z vrakáče, kdy mi majitel dovolil ji namontovat a vyzkoušet a pak jsem mu ji zaplatil! Nechci to zakřiknout, ale už je to více jak 2 roky a zaplať PB, vše je O.K. Odborníci mi doporučovali všechny vyčistit a pochopitelně, že se klonili k výměně celé sady, ale já jsem ji tam dal jak je uvedeno - na vrakáči, vše bylo O.K. a tak jsem to nechal být. Nemohu si stěžovat, jen vím, že v každém případě musí ta nová mít zcela shodné označení s tou původní!!! Stačí jen malá odchylka (v písmenku) a je to špatně! Hodně štestí!
  17. Rubin

    Rozvody

    Musím se připojit, je to již dnes legendární dodavatel VW-Škoda dílů "SEBO", vždy naprostá spokojenost po vŠech stránkách!
  18. Rubin

    motor 2,8

    Jo jo, svatá pravda! Nakopat všechny ty rádoby " VÝMĚNáŘE" do pr.ele!
  19. Z křišťálové koule hádat neumím, i já bych to viděl na ty vačky, ale může toho být habakuk. Na dané thema tady určitě něco nalezneš a chce mít jasno o tom, co je příčinou a pak se rozhodovat či koupit nějaký jiný motor a nebo investovat v podstatě do generálky. Chip žádnému motoru moc nprospívá a první 114kW 2,5 byly obvzlášť choulostivé! Hodně štěstí!
×
×
  • Vytvořit nový...