Přejít na obsah

rajna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem rajna

  1. rajna

    Topení

    Všem moc děkuji vypadá to že se podařilo oddělal jsem hadice od topení co jdou do radiatoru přístup hrozný ještě že mám menší ruce, napojil jsem tam svoje hadice a dokola prolil kys citronovou a vařicí vodou už jsem to takhle jednou dělal na moji audi a4 +čistou vodou proplachl dokola motor a toho humusu co vyplavalo ale topí to jako nové. Jen ještě dotaz chladící kapalinu G 13 už tam dávat teda nechci dal jsem zatím G 12+ kterou ješte příští tyden vyměním za G 12 evo je ta G12 evo ta kapalina co tam muže být ? o víkendu se mi ji nepodařilo na pumpě koupit? Děkuji
  2. rajna

    Topení

    Super moc děkuji přesně muj případ takovej humus jsem vylil z nadobky a ted to pujdu všechno proplachnout děkuji
  3. rajna

    Topení

    mám najeto 60 tis km tak tomu ani nechci věřit ale expan nadobka byla docela špinavá
  4. rajna

    Topení

    Ted se v tom štourám a radiator jde uplně krasně profouknout pusou
  5. rajna

    Topení

    Ahoj,prosím muže někdo poradit po čem jid? Snížil se mi výkon topení auto bylo na dia a napsalo to čidlo kvality vzduchu čidlo vyměněno proveden náběh kompresoru auto již nepíše žádnou chybu a stejně to netopí jak by mělo a polovina u řidiče topí víc než u spolujezdce. Hadice od topení se zahřívají hezky postupně jak jimi prochází voda až do uplného rozpálení tak si myslím že snad nemuže být ucpaný radiator auto je 5,5 roku staré takže akorát po záruce. Děkuji
  6. Tak ted jsem na základovce tak to za další dva roky už z toho bude vytékat rez, když to budu reklamovat tak vezmou tužku a zamaznou to a hotovo a za dva roky znova takže spíš když si to udělám doma a vyndám světla a trošku o nějakou desetinku lehce slíznu jemným brusným papírem a zamáznu to tužkou tak asi udělám nejlíp, nebo že by Škodovka měla už lepší světla aby tam byla větší mezera a měnila je při reklamaci? To asi těžko že? Spíš se divím že to nikdo ještě ani nereklamoval když to má asi tedy skoro každý Superb? A těd jsem se znovu podíval na tu fotku co jsem vložil a všiml si jaká je mezera nahoře a jak se světlo stáčí tak od toho ohybu se zužuje i mezera, jak píšeš světlo nemá dokonalý tvar!
  7. A reklamoval jste to někdo nebo jak se k tomu staví Škoda servis?
  8. Opravdu tam chybí lak zkoušel jsem to jemně nehtem je tam mezírka jen na papír kterým jsem to zkoušel si to vysvětluji tak že snad jak se auto klepe za jizdy tak to světlo do toho klepe na druhé straně to je taky ale né tolik.
  9. Bohužel to vosk není do myčky vubec nejezdím auto je ručně myté.
  10. Ahoj, řešil jste už někdo problém zadních světel které odírají karoserii popřípadě jestli ano jak se k tomu staví v servisu v dubnu budu mit auto 2 roky a ted jsem si toho všimnul a je to na obou stranách. Mám hnědou metalízu a je to na tom docela vidět už to je asi na zakladovce asi to nemá moc tlustý lak. Děkuji
  11. Ahoj, je tu někde odkaz na nějaké to TPI nikde jsem to tu nenašel a docela by mě zajímalo co v něm všechno je protože co jsem reklamoval tak mi prodejcem ani v jednom případě nebylo vyhověno že je vše v pořádku? Mám auto od 5 měsíce, špatně fungující ostřikovače u spolujezdce, u dveří spolujezdce se dotýká horní chromová lišta zadních dveří až se již nekolikrát odchlípla jak se dotýká zadních dveří a pořád se mi ozývají neustále pazvuky od zadních pravých dveří. Mám skoro maxi výbavu l+k kromě střešního okna a jak jsem tady četl tak jsem rád že ho nemám protože by to byl asi další problém a u auta přes 1 mil mi toho příjde docela dost problému. Děkuji.
  12. Zdravím, prosím o radu mám supa r.v. 3. 2009 najeto 125000tis km 125 kw nafta cr s dsg a těd v posledí době jak uberu plyn tak se mi ze sání ozývá takové chrčení nejvíce to je slyšet když auto stojí na mistě a šlápnu a pustím plyn. Jinak se to nijak neprojevuje třeba snížením výkonu a tak. Netuší někdo co to muže být? Servis škoda neví.Děkuji.
  13. Zdravim Vas prosim muze mi nekdo rici Jestli pri dodatecne montazi navigace se mi bude zobrazovat nastavena stanice radia jako kdyz jsem tam mel zabudovane radio symphony respektive jestli to jde nak aktivovat na tom maxidotu u radia to bylo v pohode a psalo to tam stanice ted to je uplne tmave a ani multifunkcni volant nereaguje na zmenu hlasitosti a zmenu stanice.Dekuji.
×
×
  • Vytvořit nový...