Přejít na obsah

Ježek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

646 zobrazení profilu

Oznámení Ježek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Asi máš pravdu. Dik.
  2. Dostanu se k němu po odmontování spodního krytu motoru. Víčko se šroubuje směrem dolu. Měj sem Roomstra 1,9 PD a tam byl shora. Tady je to jinak. Zatím mě jeden mechanik radil, ať se do toho doma nepouštím. Prý po neodborné montáži rád rosí olej (právě pod tím obráceným víčkem). Tak nevím.
  3. Zdravím kolegové. Mám Yetíka, 2,0 TDI CR 81 kW od ledna 07. Mám na něm asi 6 000 km a chystám se na první výměnu oleje. Nechci s tím do servisu. Tam se chystám až ve 30 000. Moje dilem je s filtrem oleje. Je přístupný od spodu a je proti 1,9 PD obráceně. (víčko na klíč 32 se povoluje dolu) Mám obavu, že na mě po povolení filtru ještě něco vyteče. Možná, že tyhle motory jen odsávají z vrchu. Nemáte s tím někdo zkušenost? Pod vanou je textilní kryt a nerad bych ho hned "poblil" olejem. Předem dík za zkušenosti.
  4. Dík Honzo. Fotka by byla super. Slysel jsem ještě o nějaké fi. z Brna (nebo okolí). Taky chci pevný závěs. Nechce se mi ho pořád vyndávat a kdyby si chtěl někdo drcnout , tak ať je tam nejdřív koule. Mám tel. na fi. Hook. Tak se zítra zeptám. Tak zatím Čus.
  5. Musím pořídit závěs. Na Fábii jsem měl záv. od fi. SVC Náchod a byl bezva. Ale někde jsem kdysi viděl fotku Roomstra s jejich závěsem, a zdálo se mi to nějak vystrčené a zásuvka na nějakém plechu hned vedle. Vypadalo to jak na náklaďáku. Originál se mi nechce platit. Už jste tohle někdo absolvoval? Dík Ježek.
×
×
  • Vytvořit nový...