Přejít na obsah

viste

Uživatel
  • Počet příspěvků

    144
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 106 zobrazení profilu

Oznámení viste

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

5

Popularita

  1. viste

    PF 2013

    Taky se přidávám s přáním všeho nejlepšího. Hodně spokojených kilometrů
  2. Vystavuji coby poslední opozdilec fotky ze srazu. Připojuji se ke chvále na adresu organizátora. Parádní akce, kde jsme si s Yetiskama pěkně zařádili Chvílemi mi to připomínalo zimní Seninku. I přes ručku se dalo smykovat Heki si doufám nějakou fotku na plochu i z předchozích vybere. Kdyžtak vystavím někam na ulozto.cz.
  3. Doporučuju neimprovizovat na novém autě a nebát se reklamovat. Normální to není.
  4. viste

    Bla, bla….

    Vždyť už se ti po práci muselo stýskat. Vydrž prťka, vydrž.
  5. Moje výprava na sraz započala montáží držáku na kolo. Bohužel držák na otočný kulomet, nutný pro vjezd do vojenského prostoru Libavá, se mi namontovat nepodařilo, takže jsem byl spolu s ostatními vpuštěn jen na tom kole. Ti rozumnější šli při pohledu na úvodní kopec raději pěšky. My, bydlící na rovinaté Hané a jiní blázni, jsme se jali tento kopec zdolávat na bicyklech. Postupně se z nás stávaly trosky potupně tlačící svoje bezmotorové stroje, nicméně první občerstvovací stanice na kopci bylo dosaženo. Překvapila nás zde účast olomouckého autosalónu. Bohužel jen s Roomsterem a Kiou Sportage. Po zaslouženém odpočinku a svlažení teplým pivem proběhlo zběsilé hledání zbloudivších, který se nakonec nalezl sám. Cyklistická skupina pokračovala v další jízdě libavskými hvozdy a po několika zastávkách skončila zpět na dvoře u Artigase, kde byla podrobena testování guláše. Ten obstál na výbornou. Pravda byl trochu ostřejší, ale nic co by se nedalo zvádnout. Navíc za chvíli se objevil Gogo s partnerkou, ale taky soudkem piva, takže o hasící prostředky nebyla nouze. Vůně guláše a rachot praskajících bublinek piva přilákaly další účastníky srazu, takže nakonec dorazil i jinak poctivě se léčící Tygřík. To už propukla veselice převeliká a některé vyburcovala i k rituálním tancům za dohledu kun, hrdliček, Robina a jiných zvířat. Následovala nezbytná ochutnávka ovoce, uzených ocásků a jiných pochutin. V nočních hodinách jsme ještě stihli prozkoumat místní rozhlednu a ráno jsme si to pro velký úspěch a pro ty, co by si to od večera náhodou nepamatovali, zopakovali. Pozalévali jsme salát v Artigasově Tulákovi, obhlídli přítomné Yetíky a vyrazili jsme. Následovala prohlídka Artigasova pracovního království a přejezd do skanzenu v Příkazech, kde Artigas nalezl svého dvojníka. Poté jsme si "trochu" déle počkali na oběd v restauraci před Olomoucí a pak už jsem se rozloučil. Po cestě přes Olomouc naši kolonu na křižovatce ještě omrknul Yetík s modrým majáčkem. Díky všem za skvělý víkend. Parádní akce.
  6. Taky se hlásím. Přijedu sám. Stan a spacák beru. Od soboty do neděle. Na Bílý kámen beru kolo, v kolik budeme z Přáslavic vyrážet? Nevím co Mar1tin, jedeš se mnou? Co můžu pomoct/přivézt Artigasi?
  7. viste

    Bla, bla….

    Náš kocour si oblíbil nejen kapotu, ale i skluz se zablácenými ťapkami po předním a zadním skle + přes zimu i pobyt ve vyhřátém motorovém prostoru. Kuny se nám možná i díky tomu zaplaťpánbůh vyhýbají. Ťuk, ťuk.
  8. viste

    Bla, bla….

    To mi cosi připomíná. Náš kocour si Yetiho také oblíbil. Podoba s Tygříkem čistě náhodná
  9. viste

    Bla, bla….

    Přidávám se s přáním. Jestli to teda není Apríl
  10. Manželka v tomto termínu bude házet válečkem nebo čím s jejich babincem. Snad příště. Pro Mar1tina: Pokud se něco nestane a pojedu, můžeš se svézt se mnou. Třeba ale bude Škodovka rychlejší.
  11. Předběžně se přidávám. Klidně přespím ve vlastním stanu. Snad bude na konci dubna slušné počasí. Už se těším.
  12. K ročnímu nájezdu. S feldou jsme měli v průměru 12000 km ročně. Yetíska máme od července a najeto už 16000. Najednou je potřeba pořád někam jezdit.
  13. Stačí vyklopit bok mezipodlahy a mají kam viset (pokud nejsou boxy plné :-). Rezervu mám. Na jednu stranu mi vadí, že ji zatím (zaplať pánbůh) vozím zbytečně a zabírá tak prostor. Na druhou stranu si nedovedu představit, že by v těchto mrazech zafungovalo to "lepení". Tak trochu uvažuju o jejím odstranění pro běžné ježdění na krátkých vzdálenostech. Pokud se vyhodí sedačky, vznikne tam schod. Mezipodlaha je výše.
  14. Mám také předokolku s 1,2 TSI z června 2011 a asistenta tam mám (dovezeno ze Slovenska, kde ho montují v základu). Takže by to jít snad mělo. Ptej se uživatele Vaša o pár řádků zpět.
×
×
  • Vytvořit nový...