Přejít na obsah

vevca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    192
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli vevca

  • Narozeniny 23.7.1986

Návštěvy profilu

2 676 zobrazení profilu

Oznámení vevca

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Mám elegance fabii mr 2012, takže počítám, že to umí, co kam tedy se má navést???
  2. no já nevím je to sice logický, ale třeba http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/14302559?goFrom=list http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/fabia/14628891?goFrom=list atd. je jich mnoho, mají corner mlhy (u předfl se to dá v poho poznat) a nemají ani ASR ani ESP, čili????
  3. Tak jak to tedy vypadá s tím cornerem??? Jde mi o to, že jsem si taky myslel, že je to spojené s ASR nebo ESP ale co jsem se díval tak není, i auta co mají corner nemají ASR ani ESP, takže z jakého pinu u BCM a kam je potřeba to navést???
  4. bez té to fungovat nebude?? Tam už je jinak zapojenej can že?? nebude to problém s tažným?
  5. mám rok 10/05 ted mám starou gateway + starou jednotku zadku a budu dodělávat předek a byla mi nabídnuta tato jednotka 475A
  6. Mám dotaz jednotka předozadní parkováky face bude fungovat 475 A + kabeláž (bude se dodělávat)a stará gateway a tažné, bude to spolu komunikovat??
  7. vevca

    Chiptuning

    V Brně taky dělají i s brzdou i grafem
  8. takže se to musí napojit přes odpor?? na + ? jinak FII jede po canu nebo po staru k-line??
  9. zatím bych to nepřipojoval, ve fabii se obávám, že musíš vyměnit i jednotku, ale ověř si to v OII jen smažeš.
  10. chtěl bych se zeptat potřebuju namontit na FII s orig centrálem, DO neorig Thunder KD75, je to známé, jde mi o to kde to na co napojit, jestli ve středovém tunelu nebo kde, následně kde na výstražáky, ideálně kdyby jste řekli na jakou barvu drátu a kde, abych zbytečně nerozdělávat pulku palubky na FI nebyl problém, ale FII jsem nedělal a nechci být zbytečně zaskočenej. Jinak přikládám i schéma .Díky P.S: nejde to nahrát kua http://www.automotion.sk/dialkove-ovladace-centralneho-zamykania/558-dialkove-ovladanie-cz-zamykania-dveri-thunder-kd75.html
×
×
  • Vytvořit nový...