Přejít na obsah

Kspeedy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kspeedy

  1. Zdravím, mám stejný problém měnili mi budíky za rs octavia 2 tdi a bohužel to nezkusili a nejde mi menu, můžete sem někdo napsat kde to aktivovat? Díky.
  2. Pánové měnil jsem volant z O3 do O2 předfl. Tam jsem měl kožený multifunkční čtyřramínko. Dal jsem nový, přepinoval ze žlutého konektoru pin 8 (černobílý drátek) do černého konektoru k multifunkci pozice 4, ale stále netroubím, je potřeba ještě vyměnit ty tlačítka multifunkce za ty co jsou v supu 2 fl?
  3. Zdravím, to by mě taky zajímalo. Teoreticky se tu pár příspěvků zpět psalo že měnily zadní nárazník předfacelift za nárazník facelift tím pádem přijdou jiný držáky. Já chci měnit za origo zadní nárazník rs předfacelift tím pádem by držáky měli být stejné. Nebo se pletu?
  4. Kola pěkné jenom by to chtělo složit trochu k zemi
  5. Tak jsem dnes objednal podvozek od AP Sportfahrwerke, máte s ním někdo zkušenost? http://www.tuning-in.cz/sportovni-stavitelny-podvozek-ap-skoda-octavia-ii-1z-03-prumer-tlumice-50mm-ii.html
  6. Díky, tak jsem je taky objednal, tak uvidíme
  7. Chci si taky koupit, ledky do parkovaček jaký jsi prosímtě kupoval, které tam bezpproblémově fungují?
  8. Mě to dělá taky, 149 tis. km. Ale jak bylo řečeno je to normální . No stres.
  9. Také jsem měl problém že za tepla mi točila déle než jindy že i občas se přenesly vibrace do řadící páky. Před dvěma dny se mi odporoučela baterka, koupil jsem novou, a ejhle je po problému, chytá krásně i za tepla. měl jsem tam ještě původní 12V 72AH 640A , koupil jsem Vartu Stříbrnou řadu 12V 74AH 750A.
  10. Je tam jen nacvaklý, jsou tam dvě pacičky, a vytáhne se potom nahorů.
  11. Ahoj už jsem měnil jak na levé tak i pravé straně, stačí jen odloupnout kryt zrcátka ani není potřeba oddělávat sklo, odšroubovat ty 2 torxy a jeto, práce 5-10 minutek. Objednával jsem toto: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0949102b-blinkr-zrcatka-s-osvetlenim-pravy-octavia-2.html zkrátka jak píše h.vik
  12. to by mě také zajímalo, na kolik to vyšlo, chip + ten EGR + ty teplý starty?
  13. Taky mám tento problém, s hlukem ve výšce hlavy jak na straně řidiče tak i spolujezdce, už jste někdo nějak pokročil?
  14. Myslím si že můžeš, jde o to aby si měl stejná na nápravě. Ale nebude ti to tak sedět, takže opatrno.
  15. to: sejnoha.pa Jinak zpět k tématu, tak jak to vypadá s autem?
  16. To víš že to jim stačí, záloha 30 % nalákaj pár lidí a hned maj prašule
  17. Sice sme tu malinko odbočily od tématu , ale myslím si že budou alespoň požadovat nějakou zálohu na účet.
  18. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8625211 To samé u tohoto ostřiky světel a tažný, ani památky po jednom z těchto popisků.
  19. http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8621309 Ať se dívám jak se dívám tak v popisku je že má vyhřívaná sedadla ale nikde ovládání vyhřívání nevidím
  20. Zdravím, koukám že si našel pěknou octuli, kdy se na ni jedeš podívat? Nebo si ji už koupil?
  21. Nebo se podívej na http://www.autoimport-brno.cz pár známejch tam auta kupovali a jsou spokojení.
  22. zajel bych do olomouce pokud by bylo vse ok, zkusil bych stahnout cenu o neco niz a vzal bych ji, preji hodne stesti
×
×
  • Vytvořit nový...