Přejít na obsah

JardicCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JardicCZ

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

14

Popularita

  1. Zatím najetu 235 000 a auto spolehlivě funguje až na trysky před třemi roky, kdy jsem ještě naivně tankoval N95.
  2. Mělo by to jít jen s těmito telefony: Pixel or Pixel XL Pixel 2 or Pixel 2 XL Nexus 5X or 6P Vyzkouším 5x od ženy, jestli to bude fungovat.
  3. Po připojení AA zvolím cíl příkazem hello google nebo přes ikonu mikrofonu a zadám adresu, rádio nehraje a zvuk je z repra auta. Potom během navigování se ozývá zvuk z mobilu. Když zvolím cíl ve waze v mobilu a pak připojím přes AA, tak zvuk už jde z repra, rádio ztichne. Nevím proč to tak je. Pak se chci ještě zeptat, před několika aktualizacemi se mi po hlasovém zadání adresy objevil seznam a první možnost byl můj příkaz, nyní je to až poslední možnost a vždycky musím sjet ručně až dolů, což je otravné a ve waze jsem nenašel možnost řazení ani v AA.
  4. Zdar borci, co se stane, když při tankování CNG nastartuji? Ptám se, né že bych to chtěl zkoušet, ale u opačného pohlaví nikdy nevíš, co je může napadnout.
  5. JardicCZ

    Zástěrky

    Za mě také účinnost nic moc. Přední dveře a prahy jsou lehce lepší, ale zadní část vozidla nepoznala rozdíl. Toto je pohled z mé strany. Ale když koukám na svůj přední nárazník a kapotu, tak bych zástěrky nařídil všem. Sice odletujícím kamínkům na 100% nezabrání, ale alespoň zredukuje.
  6. Ke spotřebě včera zpět 680km většinou z 95% dálnice, 137 tachomětrově, 4 dospělí a jedno dítě, 4,2. Když jsem tam, pouze 2 dospělí a dítě, 4,1. Spokojenost až na to časté tankování.
  7. Dnes jsem si vyzvedl auto, které jsem odvezl do servisu 8.6.. 21.6 opraveno. Závada byla opravdu na zelepených vstřicích. Celkem mě dostala doba opravy :), kdy mi po týdnu tvrdili, že vše provedli dle instrukcí škody, ale stejně auto nejede. Dneska mi k tomu nic více neřekli. Proto doporučuji jezdit častěji na benzín, ne jen při startech a pak po půl roce vyjet nádrž. Auto je v záruce, takže by mě (firmu) to nemělo nic stát. měl jsem půjčené 1,6 TDI 81KW a zdálo se mi, že má lepíš zátah než 1,4 kterou jsem dneska protáhnul na benzín. Ale zase podvozek nebe a dudy, 1,6 byla tvrdá, uskákaná (na 16 kolech), Gtec na 17 kolech je mnohem pohodlnější.
  8. Během prvního půlroku ježdění jsem natankoval i přes 16kg, v současnosti po 12 měsících se přes 15 nepřehoupnu, i když auto už jede na benzín. A to jak při plnícím tlaku čerpačky okolo 200, tak i 300bar.
  9. Třetí tankování už byl 100 oktanový benzín EVO plus na čerpačce MOL, ale už to asi nepomohlo Auto je v provozu každý den, tak vždycky při startu jede chvíli na benzín. Ještě mi bylo sděleno, že není CNG jako CNG a že mám tankovat je na prověřených čerpačkách. Pak by ale provoz na CNG ztrácelo úplně smysl. Ani by mě to moc neštvalo, ale za necelý měsíc mám jet do maďarska, kde je distribuční síť nulová.
  10. Dnes odevzdáno auto do servisu po 61000km (14 měsíců provozu z 99% na plyn, na benzín jen při půlroční doporučené výměně nádrže, tedy 2x) Při jízdě na benzín svítí kontrolka motoru a EPC, auto škube, nejde vytočit, průměrná rychlost okolo 15km/h (předpokládám, že padl do nouzového režimu. Po natankování CNG bez problémů). V servise mi bylo sděleno, že jezdím málo na benzín a že jsou pravděpodobně zalepené vstřiky. Jsem zvědav jestli toto uznají vadu v záruce. Nikde v manuálu jsem se nedočetl, že nemůžu jezdit jen na CNG. Máte někdo podobnou zkušenost?
  11. Díky chlapi, 7,6V funguje. Hned jsem si to neuvědomil a měl jsem problém rychle vystartovat z křižovatky.
  12. Vypínal jsem SS metodou A v nějaké starší verzi, kde bylo jen enable nebo disable. Teď tam mám několik možností ve V a chtěl bych jej aktivovat z důvodu návštěvy servisu. POradí někdo, kterou možnost mám navolit? Díky
  13. Jak starý tam máš benzín? Mě po natankování plynu hodilu chybu motoru, kterou mi identifikovali v servise jako chudou směs a vymazali ji. Po dalším tankování opět chyba, tak sem vyjel benzín (stáří cca 7 měsíců), natankoval Vervu 100, chybu vymazal a po dalším tankování už bez chyby.
  14. Koukal jsme na video a samsung s6 a nový amundsen se spojí přes mirrorlink, ale nefunguje mi zrcadlení obrazovky. Při připojení na 1s problikne, pak zmizí a objeví se mi seznam aplikací (zatím jen škoda app). Tlačítko 1:1 nic kromě probliku nic neudělá. Nějaký nápad? Vyřeší to výše vypsaná aplikace (je nějaká zkušební verze?)
  15. Mě dnes taky po natankování a po cca 15km akcelerace do kopce za Klimkovickým tunelem (cca 5000 otáček) přeplo na benzín. Na vrcholu po zařazení šestky po chvíli už jelo na CNG.
×
×
  • Vytvořit nový...