Přejít na obsah

ježek 2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ježek 2

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. U mě to bylo relátko na čerpadlo paliva.
  2. Měl jsem podobný problém stáhnul jsem zadní okno a bouchnul dveřma a okno zmizelo ve dveřích, rozdělal jsem to a byl tam prasklí plastoví držáček chtěl jsem koupit nový ale řekli mi že už se nevyrábí (octavie 99) a prodali mi novější s tim že si musím koupit i nový držák na sklo aby to pasovalo, dal jsem to všechno dohromady a je to v pohodě. Cena cca 600kč
  3. Takže problém vyřešen byla to opravdu páčka u volantu, rozebral jsem ju očistil kontakty a zase šlape jak hodinky. K tomu motorku vážně je tam jenom jeden. Díky všem za radu.
  4. Prosím o radu má 1,3 Mpi r.v.99 combi ,nefunguje přední ostřikovač, zadní funguje a je tam společnej motorek pro předek i zadek takže motorek je dobrej. Přední stěrače při ostřiku taky nefungujou ,ale při normálním stírání jdou. Pojístky jsou v pořádku. Poraďte někdo prosím.
  5. No mě to taky vydrželo dlouho nebyla ani voda v oleju ani bílej kouř z výfuku, dobře to startovalo prostě pohoda, akorát sem tam dolít vodu až jsem jednou na dálnici vyvřel (při vyšší rychlosti) dolil jsem vodu a jezdil ještě dalších 3000km (pomalu) pak až se to začalo zhoršovat.
  6. Zkuste změřit nabití baterie a kolik má voltů při startování ,možná už dodělává a při startu dojde k takovému poklesu napětí že to abs vyhodnotí jako chybu.
  7. Já se přikláním k tomu těsnění pod hlavou, dělal jsem ho nedávno a mněl jsem ty samý příznaky. Zkus to zahřát a někde na dálnici to vytáhnout na co nejvíc ujeť pár km pak zastav a okamžitě se mrkni na kádinku s vodou, jestli tam bude víc vody jak obvikle nebo bude přetíkat tak je to jesný fouká ti do vody. Někdy to dělá jen v tahu a u vyšších otáček
×
×
  • Vytvořit nový...