Přejít na obsah

hansdob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hansdob

  1. Tak už jsem vyndal i řj a napojil si jakoby brzdový světla zvlášt těsně za ní a problém stále stejný (podotku že řj to není jinde v autě funguje a funkční z jiného auta u mě též nefunguje) tak pánové ubec nevím
  2. Zdravím vás. Prosím vás. Potřeboval bych poradit když jsem si stavěl octavii tak jsem dodělával kompletní maximální výbavu kterou do OI dávali myslím že jsem snad na nic nezapoměl no a tím pádem jsem dodělával i kontrolu prasklých žárovek a tam mám trochu problém s brzdovými světly. Ihned po zapnutí klíčku mi zazní pípnutí a napíše závada na brzdových světlech (ostatní na kontrole žárovek funguje to jsem zkoušel odpojením žárovek) dlouho jsem na to neměl čas a ted se tomu znovu věnuji.. Takže mám combi s origo tažným (to píšu kdyby toto byl problém aby se to vědělo) a zapojeno mám od brzd spínače vedlo do svazku kde byl spoj několika drátu (třetí brzd,tažný,levá koncová) levou koncovou jsem ustřihl a fous jsem napojil na řj žárovek na 5/54 ta je rozvedena na 4/54R (tam jsem natáhl nový drát a u levé lampy odstřihl původní zdvojení) a 8/54L levé tam jsem použil původní kabel k levému brzd světlu . další ze svazku jsem ustřihl třetí brzd světlo a napojil fous od brzd spínače na řj na 7/54 což je přívod pro třetí brzd a na výstup 16/54 jsem napojil původní kabel třetího brzd světla ( dle schémat by to mělo být správně) ale chybu hlásí zkusil jsem přepojit třetí brzd světlo na 6/54 (to je pro sedan) zkusil jsem zapojit třetí na 16/54 a na 6/54 dát zátěž žárovkou stále hlásí závadu vedení je odzkoušené proklemováním místo řj a každá žárovka se rozsvítí samostatně takže vedení do světel OK žárovky správná wattáž řj přehozena do jiného auta kde je to origo a závadu nehlásila a jeho řj u mne též vyhlásila chybu takže chyba musí být u mě Jinak kabel na tažné zustal z rozdvojení nechán a vede přímo do zásuvky ale ten když vzadu odpojím žádná změna stále hlásí chybu někde jsem něco přehlédl nejspíše nebo si nějak už nevím rady .............. Všem děkuji za případnou radu či pomoc.
  3. ak identické auto 1,6fsi identická závada už mám i nové rozvody ale závada přetrvává jak jsi to vyřešil ty??
  4. Pioneer DEH-4000UB

  5. Pioneer DEH-4000UB

  6. je ta matka kovová?? Pokud ano nastav topení na ofuk před okna vyndej mřížku ofuku předního okna na něco pružného dej silný magnet (na drát) a matku vylov. No pak by to mělo jít ještě spodem ale to by jsi musel rozdělat spodek to myslím magnet na drátu bude nejjednodušší.
  7. hansdob

    D-DOT

    Je ještě reálná šance na D-Dot ??? nejlépe s parkingem?
  8. normálně ho koupíš ve škodovce ale bude to asi za raketu
  9. takže toto mám vyřešené, no a jak bude na podzim víc času dám sem kompletní soupis drátů a kam který vede aby to ostatní co na schémata naší škodovky koukají vyděšeně (když ostatní automobilky to mají lépe) to měli jednoušší. jinak ted řeším defekt s čidlem vnější teploty jelikož man klima má dvě a klimatronik jen jedno takže to bývalé pro man klimu se odstraní a dráty propojí (orig škoda to tak má přímo na jednotce chlazení) ale na přístrojích mi teplota jde normálně bez problémů a jak připojím klimatronik tak na přístrojích vše ok teplota dál jde ale climatronik ne ten si teplotu bere z čidla násávaného vzduchu hlásí furt chybu 00779 - cidlo vnejsi teploty (G17) 29-00 - zkrat na kostru a climatronik v měřených hodnotách má vnější 99,9 celsia a přístrojovka dál ukazuje hodnotu správnou ale v jejích měřenejch hodnotách vidím danou teplotu jak furt přeskakuje (bliká) 60celsia odpojím klimatronik v přístrojích vše ok. kabeláž měřena měněna stav stejný nevím si rady. EDIT: vyřešeno funguje skvěle. climatroník je climatronik. suuupééér
  10. tak jsem další kdo předělal na climatronik z manuální klimatizace. Mám dotaz ještě nemám nafouknuto takže nevím zda mi jde kompresor a sahary (měli by) jinak vše ostatní faschčí ale zbyl mi šedočernej drát který byl původně na manuální klimce a zůstal nezapojen což je mi divný nevíte někdo k čemu je??
  11. z vypínače světel 56X (pin 7) na pojistku S20 a S21 žlutozelené kabely.
  12. hansdob

    Můj kanárek

×
×
  • Vytvořit nový...