Přejít na obsah

Peter Martis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Peter Martis

  1. Ahoj Profíci Teraz som si kúpil škoda superb combi Rok vyr. 12/2010 alebo 1/2011 a chcel by som tam domontovať handsfree sadu. Viem že bol problém s telefóny s androidom. Ja by som chcel aby sa mi to pekne spárovalo atď. Mám telefón samsung galaxy S4. VIN: TMBJE73T2B9041474 (výbava columbus, automat,senzory, multifnukčný volant (bez znakov telefónu) centrálna elektrika: Řídící jednotka SW: 1K0 937 087 K HW: 1K0 937 087 K Kódování: 40010AB8E80508C040080080310081E4437000AE536D81605C8140000040 Vie mi niekto prosím povedať čo si mam zaobstarať (čísla dielov, čo všetko, kde to zoženiem) a koľko to bude stáť? Ďakujem za pomoc a odpovede.
  2. Preverovaný superb je z dovozu konkrétne z Nemecka
  3. TAk ja som skušal cez google a nenašlo mi nič a vy ? Tak to vážne čumím.
  4. Dobrý deň pane Prassat Ďakujem za radu v pondelok to vyskúšam. Som len skúsil či náhodou na fóre nie je niekto kto vie aj takéto veci. Ešte raz ďakujem
  5. Ahoj profíci Neviem či som založil správne téma (alebo či je na správnom mieste) ale potreboval by som pomôcť. Chcem kúpiť škoda Superb 2 a potreboval by som zistiť čo najviac (km, výbava atď.) VIN: TMBJE73T2B9041474 Ešte raz moc ďakujem.
  6. Ahoj Profíci oživím to tu. :-) Vie mi niekto poradiť ako a s čím odstrániť lepidlo po starých lištách? zdemontoval som staré (inak boli tam od výroby) a idem davať nové nalakované vo farbe ale nemôžem dať dole to lepidlo čo tam ostalo po starých. Pomôžte prosím ďakujem za každú radu.
  7. Ahoj Páni No Dnes som prehadzoval BGS jednotku vo svojej octavii 2. No všetko je OK ale keď naštartujem tak mi blikajú oba xenóny. Neviem kde je chyba. Možno je chyba v kódovaní alebo ja neviem. Keď ale motor neni naštartovaný tak xenóny svietia normálne ako náhle naštartujem tak začnú blikať. Žiarovky sú OK lebo sú nové. Spínač na svetla je jedno v akej je polohe ale samozrejme to robí iba pri stretávacích. Inak je to s funkciou tunela. Prikladám aj kódovanie. Asi sa tam niečo zle nakódované. Ďakujem za pomoc 41888F0110041A00470800000F00090000895D4313000100000000000000 Tu je aj Log po výmene BSG http://uloz.to/xsXfxwA/po-vymene-bsg-txt Ďakujem za radu a pomoc. Ak tak aj zavolam len pošlite číslo cez Správu. Mooc dakujem
  8. Ahoj Tak ja riešim podobný problém z prepojením. Jeden člen fóra mi poradil, že mam prepojiť vypínač s BSG jednotkou takto: http://www.ulozto.sk/x1dean7/lighta-asistent-prepojenie-bsg-a-vyp-pdf Kuknite prosím či je to naozaj tak lebo už je to tu domiešané. Ďakujem. PS. Ako teraz nepodceňujem znalosti nikoho ale viac hláv viac kapusty. Ďakujem za pochopenie. A ten ktorý mi to poradil ďakujem za pomoc a ochotu. on vie o kom hovorím. Ak to bude správne pomôže to aj iným :-)
  9. ahoj profíci Mam jeden dotaz a to: Pred 3 týzdnami som mal nehodu. Rozbil som auto ale kedže som mal havarijunu auto išlo do servisu. V servisemi menili svetlá a dávali mi tam aj RS predný náraznk. Pred nehodou som mal klasické xenónové svetlomety.(mam octavia 2 rok vyr 2005 1,9 Tdi elegance) No problém je ale tu, že pred nehodou keď som auto naštartoval tak xenóny sa samé od seba naklonili hore a dole (ako keby hladali rovnovážnu polohu) A teraz keď som prišiel s autom zo servisu tak som zistil že svetlá to nerobia. Je to možné alebo si to len namýšlam??? Alebo ako zistiť či sú tam tie svetlá čo tam majú byť? Ako rozpoznať originál od nejakej číny alebo to treba zapínať cez diagnostiku alebo ako sa to dá proste zistiť? Dakujem za Vaše cenné rady
  10. Nazdárek profíci. Tak ja sa len pridám až nemusím zakladať nové téma. Ja mam spätaky aj s osvetlením priestoru (svieti mi to tak pod nohy keď prichádzam k autu ak sa myslí to) a teraz by som potreboval vymeniť tie žiarovky lebo mam jednu vypálenú. No už by som tam dal asi LED nech to svieti silnejšie len sa bojím, že potom mi to bude hlásiť že mam vypálenú žiarovku (lebo som niekde čítal, že sa tam musí dať nejaký odpor koli zátaži). Vie mi prosím Vás niekto poradiť aký typ LED mam kúpiť aby to svietilo silnejšie a bez problému? A ešte jeden problém. Troška som nepochopil ako sa dáva dole ten vonkajší kryt aby bol tomu ľahší prístup. Ďakujem a ospravedlňujem sa za možno primitívne otázky.
  11. Ahoj Profíci Ja som dnes skladal prevodovku na škoda felíciia. No všetko išlo hladko. prevodovku som nahodil. Rýchlosti idu ok. Potom som dal neutrál a taký zvuk ako keby nejake kolečko čechralo o druhé. robí tto pri jazde na všetkých rýchlostiach. Rýchlosti idú normálne. Možno sa to už niekomu stalo. Pošlite mi prosím súkromnu správu kto by mi vedel poradiť a ja zavolám je to súrne moc dakujem.
×
×
  • Vytvořit nový...