Přejít na obsah

Pilad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Pilad

  1. Já tu olej neřešil, ale jen brzdy.
  2. Tak pro pořádek. Olej se mění po dvou letech. Auto má tak malý nájezd kilometrů i když je denně v provozu. Může za to že jezdím krátké trasy.
  3. Tak jsem byl po 3 letech na servisu a byla nutná výměna zadních kotoučů a destiček. Stálo to i se servisem 9,5 tisíce. Dávají tam nějaký šmejdy a po ujetých 20 tisících km se mi to zdá brzo.
  4. Já když propojím mobil s autem přes USB tak se na rádiu objeví zda chci propojit přes Smartlink nebo Android auto. Vyberu Android auto a už to fičí. V mobilu Android auto je nainstalovaný ale já ho nespouštím. Myslím že při prvním spuštění jsou musel na mobilu odsouhlasit propojení.
  5. Po 3 letech mi bude končit leasing. Hledám vhodnou pojišťovnu na povinné a havarijní pojištění. Zatím mám nabídky od Allianz na variantu Max za 7350 Kč a od pojišťovny Pillow za 6525 Kč. Podmínky jsou mírně lepší u Pillow jen pro servis to není smluvní pojišťovna. Máte někdo zkušenost s tou novou Pillow?
  6. Mě se to zobrazuje při vypnutí motoru, ale nesmím otevřít dveře. To se zobrazí signalizace otevřených dveří.
  7. Myslel jsem si že když zapomenu zamknout auto a vzdálím se od něj že se automaticky po nějaké době zamkne. Funguje jen to že když auto odemknu a neotevřu dveře samo se zamkne. Jde to nějak nastavit aby se automaticky zamklo?
  8. I na mě došlo. Mám Rapida 4 roky najeto 30tkm před 2 měsíci mi skončila záruka a tento týden jsem zjistil že od přední nápravy se při přejetí drobné nerovnosti ozývají takové duté hluboké zvuky. A to jsem byl před konci záruky v servisu aby nápravu zkontrolovali. Neudělali s nic a tak budu muset zítra do servisu znovu a uvidím co s tím budou dělat. Hlavně že si můj požadavek zapsali do PC. Bylo by to na reklamaci ale teď už budu muset všechno platit.
  9. Já nevím jak byly veliké kroupy u nás tenkrát, protože to bylo v noci. Výsledný rozdíl jsem už popsal tak mi je jasný že proti starším Škodovkám je Rapid na tom hůře. Prokazatelný rozdíl byl na autech od sebe vzdálených pár metrů.
  10. Podle mě s plachtou budou určitě menší škody. Moje auto dostalo dávku krup před dvěma lety. Škoda byla kolem 65 tisíc. Ještě že mám dobrou pojistku. Zjistil jsem že Rapid má proti starším Škodovkám slabé plechy. Stará Fábie jen pár viditelných prohlubní a stará Octávka vůbec nic.
  11. Nevím proč se každý bojí proměnlivému intervalu. Já ho mám a počítač v autě vyhodnotí že mám jet na výměnu asi po 15 měsících a 9 tisících najetých km. Jezdím málo a krátké trasy.
  12. Před lety mi skočil srnec do dveří u 2 měsíce staré Fábie. Chtěl sem nové dveře ale pojišťovna neřídila opravu. Oprava stála 5500 Kč a já měl 5000 spoluúčast. Auto jsem vlastnil ještě 13 let a nebylo poznat že dveře jsou opravené a lakované. Oprava trvala tři dni.
  13. Já měl dvakrát auto na díl v servisu. Jednou kroupy a podruhé odřený zadní blatník před marketem. Mám dobrou havarijní pojistku a pokaždé dostal náhradní cozidlo.
  14. Mám Rapida MR 2015 1,2 TSI 63kW. Jezdím jen krátké trasy a dlouhodobá spotřeba 6,1. Cesta do práce mírně do kopce 6.5 a cesta nazpět 4.8. Jinak couračky po městě po obchodech raději spotřebu nesleduji.
  15. Na konec se umoudřili a nic po něm nechtěli. Dveře dostal nové.
×
×
  • Vytvořit nový...