Přejít na obsah

Palmal01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Palmal01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a přesné datum by nebylo? Mám auto vyrobené v listopadu.
  2. Na zahradě mám přístřešek na auto, je to v zástavbě domů, u mě na zahradě se nemají kde schovat, asi přišly od sousedů - bylo to v prosinci 14 dnů po novotě, najeto cca 700 km, dal jsem plašič a sprey a od té doby v poho... raději zaklepu...
  3. Skvělá anketa, měl jsem tu dvojku - přehryzané káble - myslím, že to není porucha motoru, ale něco mezi, stačilo by buď změnit materiál káblů, chráničku a pod. Uvidíme jak se k tomu ŠA postaví - třeba něco vymyslí pro příští nové majitele. Jinak vše OK, najeto 6500 km. Dnes jsem se díval na měrku oleje a vše OK jak při novotě....
  4. Ona to žádná sranda není, když Tě to potká. Já měl naběháno cca 700 km a kable překousaný.
  5. Jo takovou zkušenost už mám taky za sebou. Ze čtyř káblů jsem měl pokousaný 3. Na káble jsem čekal týden, prý nejsou. Kable jsem nastříkal spreyem a do přístřešku na auto jsem dal rušičku. Zatím je klid, doufám, že napořád.
  6. Dnes jsem auto odvezl do servisu, že se na to podívají. Po hodině telefon, jsou překousané kabely od hlodavců, musíme je objednat a zítra bude auto k vyzvednutí. Tolik k cukání.
  7. Tak benzin, prvni tankovani SHELL a dneska OMV, zima a vlhkost? no to treba, poslední jizda byla v chumelenici a silnice pod snehem pak auto den stalo a dnes toto. S fabcou se mi to nestalo a ze jsem vanici taky jel a ne jednou a jakou.
  8. Jsem si myslel, že mne to nepotká. Dnes ráno nastartuji a zdá se mi, že motor nějak blbne. Po přidání plynu začal motor jakoby se dusit. Následovala cesta 15 km, po rovince při jemném přidání plynu dobrý, když jsem sešlápnul více, tak se začal dusit. Po 5 km naskočila dokonce kontrolka EPC a spaliny. Zastavil jsem a vypnul motor, po nastartování kontrolky zhasly. Nasledovalo dalších 10 km, do mírného kopce, normálně jsem musel podřadit až na dvojku, na 3 bych se asi ukuckal a kopec asi nevyjel, ikdyž jindy na 3 normál i na 4 v poho. Po 4 hodinách nastartuji, při pomalém sešlápnutí plynu dobrý, jak plyn přidám rychleji hned zase kuckání, dušení. Zajel jsem do servisu, ať mi řeknou. Hm nový motory, dnes nemáme čas,máme plno, takže až v pondělí. Cesta domu, volná jízda, hodně volná jízda, bez rychlého přidání plynu jinak by se asi udusil a ukuckal, kopečky podřadit a na málo plynu. Tak jsem zvědav, nemáte někdo zkušenost? Mám najeto 600 km.......jojo tolik
  9. Při svícení denními světly která jsou montována sériově, zadní svítit NEMAJÍ, mám od čtvrtka nového Roomstra a prodejce mne na to upozorňoval, že zadní nesvítí, takže když se začne šeřit pozor na to. pro: Majbo - a máš ty 5. dveře dostatečně zavřené, přibouchlé?
  10. Tak jsem se dnes ptal v autosalonu, jestli je pravda, že klimatizaci CLIMATIC nahradí klimatizace manuální, a výsledek, že o ničem neví. Tak jak je to? Snad by to v autosalonu ŠKODA měli vědět, když se to kvapem blíží.
  11. Tak dnes přezuto, služebák přezut 10 dní zpátky, takže poho.
×
×
  • Vytvořit nový...