Přejít na obsah

mati78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mati78

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Motor je již k dispozici v konfigurátoru.
  2. Jak bylo výše uvedeno, tento motor má naběhnout do výroby od poloviny tohoto roku. Ví prosím někdo, od kdy se bude moci reálně objednat?
  3. Zapalovací cívka BO 0986221048 vyšla na 2.270 Kč.
  4. S cukáním motoru jsem měl také potíže. V zimě 2016 se mi stalo, že při rozjezdu začal motor cukat, až se pravděpodobně vypnul jeden válec a objevila se spousta rozsvícených kontrolek se závadami. Stačilo motor vypnout, zapnout a zase jsem jel. Nicméně při každém větším sešlápnutí plynu se stalo to samé. V servisu zjistili, že byly vadné svíčky. Díky tomu jsem už s vozidlem mohl opět normálně jezdit. Po několika měsících se však začal objevovat podobný problém. Při akceleraci z otáček okolo 2.000 začal motor někdy cukat. Tentokrát se však nikdy neobjevila chybová hláška a cukání se objevovalo náhodně. Při další návštěvě servisu mi znovu vyměnili svíčky (žádnou závadu totiž nenašli), to ale k ničemu nevedlo a dle mého názoru to byly vyhozené peníze. Tento týden jsem to nevydržel a šel znovu do servisu, k jinému týmu. Servisní technik byl velice ochotný a šel se se mnou projet. Sám ucítil, že motor cukal, ale v počítači žádná závada nebyla.. Následně pokusy diagnostikovali vadnou cívku zapalování. Tak teď se mne snad už tyhle problémy budou držet stranou :-)
  5. Mne v servise diagnostikovali zaseklou klapku zpětného vedení výfukových plynů. Nenachal jsem si to ale zatím opravit. Pomohlo mi, když jsem motor vytočil do vyšších otáček, pak kontrolka zhasla.
×
×
  • Vytvořit nový...