Přejít na obsah

D@v3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem D@v3

  1. No tak je to tve rozhodnuti. Tahat dalsi draty do strechy? Muzu se zeptat? Jaky prurez dratu pouzivas? Ja to schema predelam at to dobre pochopis. Lepsi by bylo, kdyby si mi rekl zatizeni tech jednotlivych vetvi. Ja osobne na reakci na dvere nebo na jine serepeticky bych pouzil programovatelny CAN-BUS prevodnik, ale je to dost draha zalezitost, pro takove veci.
  2. Mozna jsem si to trosku jinak vylozil, ale to neni k tematu. Ten obdelnicek u toho napsano K3 nebo K4 je civka rele. A pak nize vidis kontakty prislusnych relatek oznaceny stejne K1, K2, K3, K4. Jestli chces pochopit kazdy drat, tak ti to zkusim predelat vice pro pochopeni. Zitra to predelam. Vymyslim to nejednoduseji. A chces to opravdu tahnout z toho stropniho osvetleni? Nechces to spinat nejakym tlacitkem na palubovce?
  3. Ahoj, nechtěl jsem se tě nějak dotknout, ale trošinku přehlednější to je. Vycházel jsem z tvého návrhu. Kde každým tlačítkem zapíná se jedna větev. Dá se to vyřešit lépe. Na jeden obvod, ale více kontatků relě. Můžu předělat nebo ještě zjednodušit. Ne vysvětlivky nejsou pro blbé. Jen, aby mi tady někdo nenadával, že je to blbost nebo tak. Hele řekni udělám jiný návrh.
  4. Zdravím, když jsme u té přehlednosti, tak jsem to udělal ještě pŕehlednější. Nic proti tamtěm malůvkám. Omlouvám se za použité symboly, ale nechtělo se mi je tvořit. Klidně to schéma upravte někdo. Udělal jsem ho pro větší přehlednost. Jinak jestli je k nepochopení to paralelní propojení, jak je znázorněno fialově, rád to překreslím.Kdyby se to zapojilo seriově jak je to nakresleno za sebou, tak by to nefungovalo.
  5. D@v3

    elm327 bluetooth

    TriX_so : Promiň, že píšu až teď, ale nějak mi nechodí upozornění. Moje ELM 327 mám odzkoušené i na 2x Fabií I 1.4 MPI r.2000, Fabií 1.2 HTP r.2005, Fabií 1.2 HTP r.2009, Superb 1.9 TDI r.2003. Jedině u Octavie 1.6 r.199? byl pokus marný, ale tomu autu jsem sám o sobě nevěřil. Program Torque odzkoušen na všech uvedených modelech. Jakou verzi chipu ELM 327 máš ? Tuším u verze 1.5 a 1.2 byl problém s komunikací. Sám jsem měl v ruce ELM 327 v 1.5 a měl jsem problém se připojit. Vždy na patý pokus. Škoda, že mám telefon teď mimo provoz, ale vím, že jsem taky musel v Torque odškrtnout jednu položku v nastavení, jinak jsem se k jednotce nepřipojil. Bohužel teď nevzpomenu jakou. Jinak maximalně se připojím k řídící jednotce motoru. K Fabií 1.4 MPI jsem se připojoval přes protokol tušim ISO 9141 a předpokládám, že máš klíček sepnutý, když to zkoušíš. Odkud jsi ? Obrázek ELM 327 co mám já zde . Bylo koupeno z Číny cca 200,- .Funguje výborně. Zrovna minulý týden jsem ho využil, když mi začal vynechávat jeden hrnec.
  6. Zkontroluj vše co napsal Fajfy. Pak zkus diagnostiku. V mém případě na spotřebu mělo vliv vadné teplotní čidlo cca až 14l/100Km. Jeho průběh lítal od 0 až 90 stupňů. Ale občas se rozsvítila kontrola diagnostiky motoru.
  7. Jak řekl hubo44 napiš kód poruchy a motorizaci. Ať víme více. Jinak podle popisu jsem měl stejný problém, ale u té lambda nevím co mi to už přesně psalo. Čidlo chodilo skokově. Vyměnil jsem a po problému.
  8. D@v3

    elm327 bluetooth

    Zdravím, něco podobného také vlastním se chipem ELM 327 v 1.4 . Nemám potíže se připojit k ECU. Jaký SW k připojení používáš ? Máš zvolený správný komunikační protokol?
  9. Zdravim, měl jsem stejný problém. V mém případě po seřizení geometrie problém zmizel.
  10. Zdravim , spousta mých přátel mají také fabií s r.v 2005+ a motorizací 1.2 ,ale ne 64 kw.Bohužel jen 64 hp,což je 47 kw.Mají najeto více než 100000 a žádný tento problém nezaregistrovali a o ničem takovém neslyšeli..Takže bych neměl strach.
  11. Ten první jsem měl zapůjčen a byl jsem překvapen.Za ty peníze hrál dobře.Čekal jsem od něho míň.Jinak cokoliv jsem měl od značky Sencor, tak to vydrzelo maximalne rok, ale to je věc druhá.
  12. Dal jsem reflesh a příspěvek se tu objevil 2x.A nejde smazat nebo nevim jak.Takže se omlouvam
  13. Zdravim, také jsem měl problém s tímto servisem. Odvezl jsem jim tam FII s problémem, že po vypnutí motoru se ozvala rána z motorového prostoru, někdy i během jízdy.Bylo mi řečeno, že to je špatnýma siletblokama motoru.Jinak autu nic jiného nebylo.Tak jsem tam auto dal na výměnu silentbloků.Po opravě jsem si auto vyzvedl. Hle auto vypadalo, že je po problému.Vyjel jsem na průmyslovou zónu a na první rovince jsem zjístil, že mám volant o 45 stupňů jinak, než by měl být. Dalším problém byla rozhozená geometrie.Auto mi táhlo silně doleva.Pak jsem si chtěl pustit v parnu klimu a ona nechladila.Tak jsem to na druhém kruháči otočil a jel zpět do servisu.Tam mi řekli, že mají plno a budu muset počkat do příštího týdne.Takže týden jsem jezdil s těmito problémy až mě to rozčilovalo.Nakonec mi to všechno vrátili do původního stavu, ale rány z motoru se pořád ozývají.Takže jestli chcete mít o zábavu postaráno dejte to tam.
×
×
  • Vytvořit nový...