Přejít na obsah

Brady666

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Brady666

  • Narozeniny 20.10.1989

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Brady666

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chtěl bych se zeptat, nepohybuje se po Praze někdo, kdo by byl ochoten za nějakou drobnost mi dokódovat pár věcí, dle možností/výběru? Na O1 jsem si to dělal sám, ale na O3 je potřeba jinej kabel a SW a zatím jsem se ještě ani nedokopal k objednání potřebnýho :-) Pokud by se někdo našel, tak prosím info do zpráv - časově se přizpůsobím. Předem děkuju!
  2. Zdar, mě to dělá něco podobnýho... nejde mi toho pokaždý docílit, dokonce bych řekl, že to dělá zvuky, pouze když prší. Při dobržďování, pokud jedu už hodně pomalu a pak trochu prudčejši zastavím, tak se od přední nápravy ozve takovej divnej zvuk, jak kdyby se o sebě něco dřelo, prostě cvakání. Dělá to ovšem nepravidelně, což je problém, protože když jsem byl v servisu na výměně oleje, tak to nedělalo a mechanici prej nic nenašli... před týdne ty zvuky byly už pravidelně, tak jsem se těšil, až mi budou měnit kola na zimáky, aby se na to podívali a aspoň nasměrovali, odkud by to mohlo být, abych v servisu konkrétně řekl, je to tohle... samozřejmě to opět přestalo :-) zkusím se optat na ty tyčky stabilizátoru, co jsem vyčetl.
  3. tak bouchání fakt nepomohlo... on je podle mě ten kolíček někde zaseklej
  4. Zkusím, ale myslím, že jsem bouchal dostatečně :-)
  5. to bude asi nejlepší, počkám na další termín prohlídky - na funkci to nemám vliv
  6. Zdar, včera jsem měl sklopený zadní sedačky a levá část (1/3) v pohodě, ale ta druhá část (2/3) se mi po zaklapnutí nevrátila zpět taková ta informativní pojistka, že je sedačka zajištěná... když odklopím druhou stranu, tak jde pojistka zamáčknout rukou a pruží, na tý rozbitý části je nějaká zaseklá a vůbec se nehne... nesetkal jste se s tím někdo? Nevím jestli jde sundat např. ten vrchní kryt u toho madla, nechci za to moc brát, abych něco neurval.
  7. Podezrela nepodezrela, auto jezdi svizneji, ja jsem spokojen.
  8. Cena 4,2... Slo by to prej na 108kW,ale to uz by dostaval motor zahulit, takze 98kW optimal. A raf jezdim svizne, takze je to opravdu znat.
  9. Tankuju jen na OMV a mam teda pocit, ze me dlouhodobe ojebavaj :-)
  10. Je to o zvyku, to souhlasim, ale v prvni chvili me to hodne prekvapilo, ze to O3 nema.
  11. Graf nekde mam, ale ted nevim kde. Za ty penize jsem maximalne spokojen.
  12. Není u Swingu nějakej kouzelnej "šestiklik", jak: 1 - přijmout/odmítnout hovor tlačítkem rádia? 2 - krátkodobě vypnout displej? (v noci to teda rozhodně neoslňuje tolik, jak jsem myslel, že je funkce vypnutí po 10s vím, ale kdyby to šlo nějak jednoduše vypnout tlačítkem, tak by to bylo super)
  13. sice se zpožděním, ale přece řešení :-)... vyhrabal jsem dvousložkový lepidlo, vsadil do díry vršek a spodek a zalepil... kupodivu drží do dnes :-)
  14. řešil už někdo kalibraci plováku? taky jsem zkoušel, jak psal marekjez jet pod 0km dojezd a víc jak na 80km jsem neměl odvahu :-) pak jsem na pumpě natankoval pouze 47l a už mi tekla nafta z hrdla... jak už bylo napsáno, u O1 jak svojí 1,8T, tak 1,6 služební jsem dokázal nacpat do nádrže 68 litrů... hodně tomu pomáhal ten malej č*ráček vlevo v hrdle, což O3 nemá... paradoxně Rapid ho má :-)
  15. aha, tak ten mrtvej úhel má asi Superb... spíš jsem se ptal, jestli to má někdo ve vyšší výbavě (což pochybuju) a nebo jestli to už někdo vyřešil nalepením přidavnýho zrcátka
×
×
  • Vytvořit nový...