Přejít na obsah

miras82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem miras82

  1. Čau, nemáte někdo možnost oměřit tyto aretační přípravky? Měla by to být sada čtyř aretačních trnů. Díky.
  2. Dnes mi také přestalo jít servo. A nemohu se spojit s adresou 44 (posilovač řízení). Když načtu RJ 09 (centrální elektrika) je v paměti závad chyba 01309 - ridici jednotka posilovace rizeni (J500) 49-00 - zadna komunikace. A ta ještě nejde vymazat. Že by odešla RJ serva? Konektory a kostry jsem procházel, zdají se O.K.
  3. Však jo, dělal jsem těsnění pod hlavou.
  4. Čau, nevíte někdo přesnej postup seřízení ventilů u Fabie s moterem 1.0? Stříhání ventilů, atd... je mi jasné, ale vlastní nastavení na vahadle je mi záhadou. Podle DP se má seřizovací šroub povolit a následně dotáhnout s citem na první dotyk vahadla s ventilem a následně dotáhnout o dvě otáčky. Nakonec zajistit kontra matkou. Přesně tento postup jsem dodržel. Po nastartování šel motor jako žentour. Celej postup jsem tedy opáknul jen s tím rozdílem, že jsem šroub dotáhnul jen o jednu otáčku. Motor jde na čtyři, ale pořád se mi to nelíbí. Máte někdo také zkušenost s tímto nastavením? Předem díky.
  5. Čau, mám takovej menší problém. Když zapnu světla, hned mi k nim svítí zadní mlhovka. A když ji chci zapnout vyhoří pojistka pro světla na levé straně. Žeby špatnej spínač světel? Fakt už nevím. Nevíte někdo co s tím? Díky.
  6. Castrol SLX Professional Powerflow LL III 5W-30 za 350CZK/l na Auta na míru
  7. Jestli můžu, koukněte na http://www.autanamiru.cz
  8. Přesně ten samý problém na tom samém autě jsem řešil nedávno. Je to přidřená regulace tlaku turba nebo jeho ovládání.
  9. Dnes jsem se na tu závadu zaměřil a to škubnutí se projeví třeba až při čtvrté akceleraci za sebou. Přesně při cca 3000ot./min.
  10. Čau, objevil se mi takovej menší problém. Při delší jízdě mi začne motor cca od 2500ot/min až do max. otáček škubat. Při popojíždění po městě jsem si toho nevšimnul, jde to znát třeba při jizdě po dálnici atd. Možná to dělá i studené, ale já to tolik netočím. Smile Začínám to pociťovat od třetího převodového stupně. Paměť závad je prázdná. Na jaře to přestalo a se zimou to zase přišlo. Nevíte někdo co s tím? Koukal jsem podle DP do bloku hodnot a jediné na co jsem přišel bylo to, že v zobrazované skupině 000, čtvrtá hodnota zprava byla mimo normu. Má tam být 36 až 87 což je 75 až 110 stupňů celsia. A já tam měl 96 a na teploměru cca 77 stupňů. Nemohlo by být špatné čidlo teploty chladící kapaliny?
  11. K tomu oleji http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=20241&hl= na výbrané oleje jsou možné slevy.
  12. Čau, nevíte někdo jestli jde za pomoci SW VC607CZ + HEX-CAN přispůsobit nová přístrojovka(0km) tj. nastavit počet kilometrů na hodnotu staré. Taky by se hodil návod. Díky za všechny ohlasy.
  13. Pokud máš kabel s HW klíčem, tak by to zvládl. Já ho mám. Kdyby něco jsem z Jihlavy.
  14. Čau možná ti to řekne víc: 17961 signál čidel barometr. tlak/tlak v sacím potrubí-nevěrohodný poměr Příčina: netěsnost sacího potrubí Možné projevy: nelze dosáhnou maximálních otáček motoru Doporučený postup: kontrola elektrického vedení a čidlanasávaného vzduchu nebo výměna čidla, kontrola těsnosti sacího potrubí, kontrola zpětného vedení výfukových plynů(EGR ventil), diagnozou akčních členů kontrola elektromagnetického ventilu nádobky s aktivním uhlím nebo ventil výměna, kontrola jednotky ovládání škrtící klapky. 17550 evidence zatížení-hranice nedosažena Doporučený postup: kontrola měřiče hmotnosti vzduchu v měřených hodnotách skupina 002, kontrola jednotky ovladání škrtící klapky. 16786 systém zpětného vedení výfuk. plynů-průtok příliš velký 16555 řada válců 1 :systém příliš chudý Doporučený postup: kontrola vedení, kontrola lambda sondy a lambda regulace před katalyzátorem, kontrola regulátoru tlaku paliva, kontrola tlaku palivovém systému, číst měřené hodnoty skupina 030 a 031 Přesné hodnoty které by měly být ve skupinách ti neřeknu, mám pouze příručku na diesely. Zkus udělat tu kontrolu akčních členů. Ale podle všeho je to opravdu EGR ventil. Tak asi tak.
  15. Čau. Ohledně čísla té chyby ti můžu poradit ješte toto: 575 tlak v sacím potrubí regulační diference plnící tlak odchylka Příčina: špatně zapojené nebo ucpané či netěsné hadice, vadná tlaková nádobka turbodmychadla, ventil pro omezení plnícího tlaku vadný Možné projevy: nízký výkon nebo razantní snížení výkonu Doporučený postup: kontrola hadic, kontrola plnícího tlaku, ventil kontrola nebo výměna
  16. Díky moc. Vag Com607 by to taky zvládl, nebo ne? Chtěl jsem originál přes Can Bus, ale kdyby tam šlo obyčejný byl bych i rád. Jestli by to tedy fungovalo. A nevěděl bys kde by se dalo sehnat to bez nutnosti přizpůsobení?
  17. Čau, nevíte někdo jestli se při montáži tažnýho zařízení u dvojkový Octavie nemusi ještě udělat přizpůsobení pomocí např. Vag Comu. Popřípadě jak. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...