Přejít na obsah

svsv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem svsv

  1. Zdravím vás. Má prosím někdo osobní zkušenost se základními světlomety na FIII? Má u nižší výbavy cenu připlatit si za světlomety (opomenu-li hezčí design)? Je ve tmě "dobře" vidět - potkávací - dálková?
  2. svsv

    FIII - sleva %

    Díky Pawouku. Co se týká nabídky po poptání ceny, tak nejlepší k dnešnímu dni na Fabii III - 4% + 15.000,- z ceny při výkupu starého auta . Na octavii mi byla nabídnuta sleva - 9%. (Auta do výroby.)
  3. svsv

    FIII - sleva %

    Nerad cituji příspěvky, ale svůj první, zakládající toto téma, s dovolením ocituji: "Zdravím vás, zajímalo by mě, zda jste ti, co již objednali novou FIII dostali i nějakou slevu, když se jedná o nový model? Děkuji." Prosím proto zúčastněné, kteří očividně nespadají do skupiny oslovených, vyvolávají svými příspěvky akorát tak flame war a nakonec žádají ukončení téma, aby se na to už vykašlali. Otázka zní jasně a rád bych požádal admina, aby to tady max. pročistil, ale zatím neuzavíral. Děkuji.
  4. Je bezpochyby, že většinou ti větší prodejci umějí i mnohem lepší cenu (včetně souvisejících služeb a servisu). Je to asi větším obratem, či co. Ale argument, že u nás sice koupíte dráž (v mnoha případech o dost dráž), ale za to někdy v budoucnu možná ušetříte na servisu ... no slibem nezarmoutíš :-) A jak byl ztrestán pán co si dovolil koupit jinde levněji, přestože cenu avizoval dopředu ... no tedy zvláštní přístup a za mě pro takového prodejce palec dolů. Jak by to asi vypadalo, kdyby tam dal auto na servis, protože ho nekoupil u nich za víc?
  5. KubinoPv: ...odhadnu hned a nemám ani chuť se o čemkoli bavit. Stejně jde jen na test ceny a ani nemá odvahu zavolat, že si auto koupil jinde. Panečku frajer...Naopak rád vyhovím a doslova to auto skoro na doraz pustím skromnému, normálnímu člověku... Nic ve zlým, nevím, jestli jste majitel salonu, prodejce, psycholog nebo vše dohromady, ale opravdu mě zaujalo, jak se dá člověk otypovat jen podle toho, že poptává cenu auta? Každý dobrý obchodník snad raději prodává, byť s menším ziskem, než vůbec? Nebo to tak není? Osobně jsem se nyní setkal s tím, že je rozdíl v ceně stejné Fabie i 20.000,- To mi nepřijde málo. Takže jsem toho názoru, že se jedná skutečně jen o schopnostech-možnostech samotného prodejce, jak psal fufal, a bohužel ten co to neumí/nechce/nemůže prodat za lepší cenu je z kola venku...
  6. svsv

    FIII - sleva %

    Zdravím vás, zajímalo by mě, zda jste ti, co již objednali novou FIII dotali i nějakou slevu, když se jedná o nový model? Děkuji.
  7. svsv

    Fabia III

    Škoda... říkal jsem si, když má ASG nyní Citigo, tak proč ne i Fabia, když už má nové motory?
  8. svsv

    Fabia III

    Nechystá se k novým litrovým motorům také převodovka ASG?
  9. svsv

    Převodovka ASG

    JJ příplatek je přijatelný, tak proč to nedají i do ostatních modelů? Myslím si že by zájem určitě byl.
  10. svsv

    Převodovka ASG

    Škoda, že tuto převodovku (ASG) také nedají k základním motorům do trochu větších modelů - Fabia / Rapid? Někdo prostě nechce vyhodit balík peněz za "super motor a super automat" a zkušenost s robotizovanou převodovkou je očividně dost dobrá (viz. příspěvky výše).
  11. svsv

    Převodovka ASG

    A co samotné řazení? Je plynulé?
  12. svsv

    Převodovka ASG

    Má s touto převodovkou (robotizovanou) už někdo nějakou praktickou zkušenost?...
  13. svsv

    Budiky z Toleda?

    V prvním příspěvku přidáno foto.
  14. svsv

    Budiky z Toleda?

    To je pravda, ale tím se vracíme k otázce v mém prvním příspěvku...
  15. svsv

    Budiky z Toleda?

    Jj dobrý postřeh. Ale stejně mi připadají budíky z Toleda hezčí
  16. svsv

    Budiky z Toleda?

    Skvele, moc dekuju.
  17. svsv

    Budiky z Toleda?

    Mohl by sem někdo prosím dát fotku, jak "svítí" interier Rapidu v noci?
  18. svsv

    Budiky z Toleda?

    Měl jsem na mysli ručičky + grafika přístrojů.
  19. svsv

    Budiky z Toleda?

    Bude obtizne zamenit budiky z Toleda? Maji hezci rucicky tach. a otackomeru:
  20. A stalo by se něco, kdybych ten vypínač vyhodil a dal místo něj např. pojistku? Vedou k němu jen 2 dráty...
  21. Zdravím, také se mi vyskytl problém s denním svícením. Spínač u pojistek se sám jakoby vypíná (i když je v poloze zapnuto), jakoby v něm cvakne a světla nesviti. V servise co mám nejblíže mi po tel. dotazu na dostupnost tohoto vypínače sdělili, že nejde sehnat... A navíc že mám přijet s autem, aby auto "napíchli" na diagnostiku a mohli provést výměnu vypínače, když je auto v záruce. Je to možné?
  22. Jo, me se toto taky nelibi, ale kde u nas sehnat pouzitelny origo ovladace ?....
  23. Sice to nejsou nerez ovladače, ale jen pro zajímavost : http://www.aluramecky.cz/e-shop/aluramecky/skoda/skoda-fabia-ii-aluramecky-na-ovladace-id:717.eshop
  24. U faceliftu sviti spolu s maxidotem ještě navíc samostatně ručičky.
×
×
  • Vytvořit nový...