Přejít na obsah

karlovarak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli karlovarak

  • Narozeniny 4.8.1974

Oznámení karlovarak

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. V dnešní době už jsou HIDky přežitek. Zkoušel jsem LEDkové H7 a to je lepší. Bohužel zatím nejsou nikde na světě legalizovány pokud jsem teda něco nepřehlídnul. Cena za sadu byla 2.999,-. Až budu mít zbytečné peníze tak tam jdou homo nehomo
  2. vysledoval jsi nějakou souvislost s počasím. Nyní v mrazech to může být nekvalitní nafta a po ohřátí auta už pojede normálka. Mě se problémy objevují s cukáním kolem -25°C. Vyzkoušej přidat třeba VIF cituji: Vlastnosti: Zimní multifunkční přísada do nafty s protikorozním účinkem Dokonale chrání palivové čerpadlo před poškozením a udržuje čistotu vstřikovacích trysek. Prodlužuje životnost palivového systému. Udržuje nízkou spotřebu paliva a zlepšuje provozní pohotovost vozidla v zimním období. Obsahuje tzv. depresant, který snižuje bod tuhnutí a filtrovatelnost nafty při nízkých teplotách až o 5 °C. Zabraňuje shlukovatelnosti a vylučování parafínu, a tím ucpávání palivového filtru. Protipěnivostní funkce přísady potlačuje pěnění paliva v celém palivovém systému.
  3. karlovarak

    Stěrače

    Můj osobní postřeh byl, že boschácký Aerotwin mě nechává stopu při zpětném chodu přesně v úrovni očí. Je to roztřikem kapek od držáku na ramínku. V případě Valea Silencio jsem tento problém vůbec neznal. Jinak obojí patří ke špičce a tak asi ani jedna volba není špatně.
  4. Drobet mě uniká narážka na vesnici - jsme proto o něco horší než městský ......... . V krušnohoří jsou zimy drobet věčí než v Praze kde je pohroma už při 1 cm sněhu na silnici. Samozřejmě vycházím z toho, že manželky auto nelítá dálnice tak jako já - točí se za humny a výjezdy do hor. Tam opravdu GD funguje naprosto exluzivně a na náledí to nemá chybu. Kam se pak hrabou jakékoli klasické zimáky. U Pneu Vraník a kvality protektoru se dá vždycky polemizovat zda to dělají dobře a kontrolují všechyn kostry, ale informace které mám k dispozici mluví o tom, že v případě GD je kontrolováno 100% právě kvůli zakoupené licenci. Co se týká paseky na autech bych mohl vyprávět když mě právě nový Contík zdemoloval čtvrtku auta - ale to je na jinou debat. Viděl bych to tak, že na zimák bych se protektoru nebál.
  5. Proč nepoužít protektor na osobák ?? Já mám tedy na svém roomíku Kléber zimní, ale manželce jsem na fabcu koupil Pneu Vraník Green Diamond a nemá to chybu - vyjede víc jak já proklouznutí prakticky neexistuje. A to mám kola jednou tak drahé - další pneu budu 100% na zimu kupovat právě Green Diamond. V zimě bych se toho protektoru opravdu nebál - rychlosti jsou podstatně nižší a tak nebezpečí je prakticky nulové. Všechny protektory jsou kontrolovány tak proč se toho bát. Na léto je to jiné tam si budu hodně vybírat - minulý rok jsem měl Conti premium2 a vůbec se mě na nich nejezdí dobře. O proti origo Bridgám jsou to šmejdy. Takže půjdu do něčeho hodně kvalitního abych měl drobet jistoty.
  6. Zrovna tak o tom, že škoda motorsport nemá vyhřívaný okna. Když jsi takový všeználek(myšleno v dobrém) tak se koukni na jakýkoli onboard třeba zde : Potom jsem ochoten se dohadovat zda Fabie či Roomster mohou mít vyhřívaná okna.
  7. Používal jsem víc jak dva roky Night breaker plus ale mě bohužel permanentně praskali, takže výdrž se nedala určit. Tak jsem ze zoufalství šel koupit další žárovku a měli origo Helly bez jakýchkoli přídavků v názvu. Mohu říct zodpovědně, že svítí ze všech zkoušených žárovek nejlépe a drží již víc jak rok. Cena za kus byla cca 190,-Kč a světelný kužel je perfektní a ostrý. Za mě maximální spokojenost a příště je půjdu koupit zas.
  8. to je v poho, věřím, že je to OK. Musím zajít do prodejny to objednat.
  9. Zájem by o to byl, a fandové rallye možná vědí. Škoda motorsport vyhřívané přední okno na fabii S2000 má od samého začátku (tudíž už před FL). Takže to originál být musí jinak by to nesměli použít. Otázkou zůstává kdo to pro ně vyrábí.
  10. A kontrolní otázka - lze to použít pokud využívám jen dvě sedačky (prostřední mám vyndanou - pro větší komfort pasažerů vzadu a hlavně když vezu malého tak mě to přijde bezpečnější když není tak blízko stěny vozu)
  11. Já mám Rooma 09 ve výbavě comfort je bimbábí pro obě sedadla - osobně to mám vypnuté. Poutání mě přijde automatické jak sednu do auta a jedu mimo fyrmu.
  12. Jupí, dneska mě to prasklo taky, povedlo se mě přivřít klíče a bylo. Tak to je dobrá zpráva, že se to dá koupit solo.
  13. Tož já bych taky přivítal prodloužení pětky nebo šestikvalt. Na dálnici je to zbytečně v točkách a motor má síly dost a dost.
×
×
  • Vytvořit nový...