Přejít na obsah

bozkovak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bozkovak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Urcite se da nejak promerit, ale bohuzel jsem to nedelal ja, takze nevim, jak to delal svagr. Muzu se optat, ale na tohle ti urcite tady nekdo odpovi. Nebude to urcite zadna velka veda :-)
  2. Resil jsem podobny problem. Zkus zkontrolovat cerpadlo paliva. Me pomohla vymena celeho(1400,-), protoze tlak byl 2bary,coz stacilo na jizdu, ale netahlo to jak melo.Ted tam je tlak neco malo pres 3bary a je po problemech.
  3. Muj problem byl : chyba 17608 mech.zavada (hodnekrat reseno) v mem pripade to bylo neoriginalnim BOV (original a zmizelo ta chyba). Dale pri 3tis otacek to jakoby prestalo jet a pak se to pomalu chytlo a vystrelilo. Venku bylo turbo, ktere proslo "repasi", tim to ovsem nebylo vymena podezrelich hadicek na prasknuti, vymena ventilu N75 a N269. Ale nakonec se prislo na to, ze palivove cerpadlo dava tlak 2bar, ale melo by davat vic. Dalo se tam jiny cerpadlo a to dava 3,1 baru a problem je vyresen. Osobne jsem se s tim jeste nesvezl, takze nemuzu s jistotou rici, ze je to vyresene na dobro. Snad to nekomu pomuze.
  4. Diky, je to v servisu, kde to snad zkusi. Protoze je tam blow off ventil, ktery neni originalni, takze tam ted dava original veci a uvidime jestli to pomuze a kdyz ano, tak se bude postupne vse vracet, cim to bylo nebo je. Snad to nebude nic zahadneho a prijdou na to. Kazdopadne jsem mu Vas prispevek napsal a snad to tim bude. Rad vyslechnu dalsi rozumne nazory. Dekuji
  5. Zdravim, mam stejny problem jako Vy. Mate tenhle problem vyreseny a jak ? Dekuji moc zas odpoved
×
×
  • Vytvořit nový...