Přejít na obsah

Cancl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Cancl

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Povedlo se ;) 2.5 hodiny. Čištění trvalo dlouho ;) Jinak zástěrku vzadu nemám takže bez problému se přilepil zadní mezi kus k vnitřní straně nárazníku. Na štěrkové cestě super efekt!! Nelze než doporučit. Modelový rok 2018
  2. Tak dnes objenáno z Auto Poly, snad od Října 2018 jsou již díly na Citigo v ETCE a jsou i dílenské příručky, trvalo jim to několik let, ale povedlo se :-D . Snad se povede instalace svépomocí... Cena 2870,- Kč po slevě.
  3. Zdravim, u me to prestalo po 10 000 km nájezdu....a uz mi to nenuluje ty tri spotreby najednou. Od začátku mi to udelalo tak cca 20x a ted uz vubec. Takze již neresim;) v servisu mi stejnak bylo receno, ze kdyz pri diagnostice to nic neukaze, jako by zavada nebyla, koord kdyz jim se tam absolutne neprojeví.
  4. K problemu mazani po nastartovani všech tří nacitanach spotřeb, kdyz se z niceho nic jednou za cas vse vymaže i přes to ze se nestanou ty kritéria ujeti km, najezdu urcite doby 99:59 hod, jak se psalo výš, je nekomu znamo zda je problem je software radia ci problem budiku ci tak podobne ?
  5. Cancl

    Spínač světel

    Diky moc za rady ;)!!
  6. Cancl

    Spínač světel

    Nasel jsem tento, ale jistotu nemam :/ http://autokabel.cz/index.php?route=product/product&path=33_84&product_id=904&limit=75
  7. Cancl

    Spínač světel

    Dobrý den, jaky presne přijde vodič do Euro 10pin svorkovnice patřící do přepínače svetel a funkci AUTO, z pozice č. 2 do BCM , C , pin č.16 .... nasel jsem jen sílu 0,35 vodice, ale o pinu informace nemam, chci si dodelat funci AUTO s jiz dodelanym senzorem svetla misto předchoziho jen pro Climatronic.
  8. Cancl

    2011

    žabička
×
×
  • Vytvořit nový...