Přejít na obsah

PavelZ.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PavelZ.

  1. díky moc za radu a návod v příloze. To bych mohl zvládnout. Písnu jak to dopadlo. ahoj
  2. knížku sice mám, ale Škoda Fabia - obsluha, údržba svépomocí a v ní ať hledám jak hledám je hovnajs :kol-26:Tak začnu shánět knihu.
  3. dík za radu, akorát nevím zda to zvládnu sám nebo s tím mám jít do servisu. Nevím, jak se k tomu dostanu.
  4. Prosím o radu. Přestal jít ventilátor na všechny stupně. Byla vypálená pojistka a po její výměně jde pouze na čtvrtý stupeň. Co s tím? Je to na výměnu ventilátoru nebo stačí opravit?
  5. Prosím o radu. Při vypnutí zapalování mi přestala fungovat zvuková signalizace v případě, že zapomenu vypnout světla nebo blinkr. Zároveň mi přestalo svítit interiérové světlo nad řidičem při otevření dveří. Nastavený přepínač na osvětlení přitom mám správně. Tato závada se projevuje u dveří u řidiče. Při otevření dveří u spolujezdce se světlo rozsvítí.
  6. Po kolika ujetých kilometrech je nutno vyměnit motorový olej. Jaký nejlépe použít. Mohu použít Shell HELIX PLUS 10W-40 ?
  7. Dnes jsem je koupil, prodavač kterýho znám mi řekl to samé. Originály vydrží 10 let, čínský max. půl roku. Dal jsem orig. a dveře fungujou Čau a dík všem za radu.
  8. Tak to bude asi i můj problém. Poslední dobou mi při otevření zavazadlového prostoru nedrží vzpěry dveří a padají dolu. A taky se mi problém s otevíráním projevuje hlavně v zimě. I když nevím jaký mají vzpěry přímý vliv na samotné otevírání dveří, asi to bude opravdu v nich. Budu je muset vyměnit. Díkes.
  9. Kouk jsem na to, mechanismus vypadá v pořádku. Poťukal jsem to, odkryl jsem i kryt uvnitř vozu u páčky, zadělal a vyzkoušel a zlepšilo se to. Asi to chtělo rozhýbat. Dík za radu.
  10. špatně mi funguje otevírání zavazadlového prostoru, páčka z vnitřku vozu Fabie r.v. 00. Musím několikrát s páčkou zahýbat než se zavírání uvolní. Na první vysunutí páčky se dveře mírně nadzvednou, ale neuvolní se úplně. Poraďte.
×
×
  • Vytvořit nový...