Přejít na obsah

drago82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení drago82

  1. Takže pokud mám objednané ergo sedačky, tak se jich nemusím vůbec dočkat?
  2. Tak auto objednano v unoru 2022, vcera prisel mail, ze se presouva dodani z konce brezna na pulku cervence.
  3. No ja vidim v konfiguratoru jenom Top ergonomicke sedadla za nejakych 63300kc. To co jsem si objednaval byly jen Ergonomicke predni sedadla za nejakych 8900kc kod GPWEPWE a ty zmizely.
  4. Zdravim Uz mam nejaky ten mesic objednanou Oktavku, do objednavky jsem si zadaval i ergonomicke sedadla. Kdyz se ted divam do konfiguratoru, tak uz nejsou v nabidce. Znamena to, ze auto bude dodano bez tehle sedadel nebo vyrobce dodrzi objednavku? Diky
  5. hubo44: tezko rict, melo to 200tkm nalitane, olej tam byl, asi pistni krouzky. Nejdriv to zhaslo na dalnici, odtah do servisu, tam pry vycistili saci kos, vymenili olej a v poradku. 1000km to jezdilo a zadrelo se to uplne. Od te doby jsem v tom servise radsi nebyl:)
  6. Moje zkušenost - zadřený motor s automatickou převodovkou, motor z manuálu tam nacpat nešel - jiné uchycení. Měl jsem AUA, teď je tam BKY a loni na STK remcali, že to tak nemůže být. Ale pustili mě.
  7. Ahoj. To jsem zapomel napsat, ze pri testu se vetrak rozjede.
  8. Zdravim Mam takovy podivny problem. F 1.4 16v 55kW. 2014 - nefunkcni klima, vymena g263, pote klima jela na 100%. 2015 - vymena celeho motoru v servisu, pote uz klima nejela. Zjisten spatny EGR ventil, tezko rict, zda s tim mel co do cineni. Kazdopadne klima nesla doplnit. 2016 - vymena EGR, doplneni klimy a stejne nechladi. Kdyz to napichnu na VAG, tak pri zapnute klime mi to ukazuje tyto hodnoty: Skupina 1 13.40V 6.9V zapnuto vypnuto Skupina 2 84% 8.8bar 0.0 39C Skupina 3 37C 38C 33C zapnuto Je divne, ze pri zapnute klime jde z vydechu teplejsi vzduch nez pri vypnute. Take jsem si vsiml, ze nezapina vetrak na chladici, coz by asi mel. Otacky motoru se pri zapnuti klimy zvednou. Kompresor je teply. Jeste me napadlo, jestli nemuzou byt ucpane hadice a trubky. Servis chce menit kompresor, ale radsi se chci jeste zeptat tady, pokud nema nekdo nejaky napad. Diky.
  9. 1.6 77kW. Za 30 000km dolito neco pres 3,5 litru. Podle servisu je to v norme.
  10. Díky za info. Celý život jezdím atmosferické benzíny, takže si teď zvykám na diesely. Každopádně to je služebák a jezdím hodně po dálnicích. Proto by mě zajímalo, jestli to má po chipu i lepší zrychlení třeba ze 140 na 160-170kmh. Jezdím hodně po Polsku a pod 150kmh tam nikdo moc nejezdí. S tím, že se to musí více točit je blbá zpráva, protože už i tak je ten motor hodně hlučný. A chceš mi teda říct, že když v obci jedu do 60kmh tachometrových, tak se nemám bát tam hodit pětku nebo jsem to špatně pochopil? Přece jenom ten motor už je pak hodně podtočený a duní.
  11. Jasně, že to jsou rozdílné motory, ale nečekal jsem až takový propad. Vždyť s tou 1.6 Tdi se v obci dá jezdit maxmálně na trojku, jinak se ten motor dusí a akcelerace žádná. Několik let jsem měl dvojkouvou oktávku 1.6mpi, tam stačilo dát v obci pětku a auto jelo zcela bez problému.
  12. Zdravím. A fakt je to tak poznat? Měl jsem 2.0 tdi 110kW, ale teď jsem nafasoval 1.6 tdi 77kW a to je utrpení, takže nad tím hodně přemýšlím.
  13. Zdravím. Taky mi nedávno začala blikat kontrolka žhavení, motor ihned do nouzáku. Auto mělo najeto okolo 1000km, byl jsem zrovna na severu Polska. Mrknu na pod kapotu a byla urvaná nějaká hadička k turbu. Takže buď zmetek nebo kuna.
  14. Zdravim Koupil jsem manzelce fabii 1.4 16V 55kw 2001 v automatu, protoze se nikdy nenaucila moc radit:) Je to dovoz z nemecka, 200tkm najezdenych a ma to i poctive vyplnenou servisku. Ale nikde jsem z ni nevycetl, jestli byly vymeneny rozvody nebo ne. Tak se zainvestovalo 7500kc do vymeny rozvodu, kupodivu se tim vyresily spatne studene starty a nepravidelnost volnobehu. No a podle mechanika ty rozvody byly puvodni, ale nejak nechapu, ze tak dlouho vydrzely. Kazdopadne jsem nasel na youtubu video nejakeho nemeckeho mechanika, jak si svepomoci vymenit rozvody. Takze kdyby se nekdo chtel do toho pustit, tak tu je odkaz.
  15. Stará a prověřená 8-mi ventilová technika:) Ale některým to celkem žere olej, co jsem tak četl.
×
×
  • Vytvořit nový...