Přejít na obsah

zdema2010

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zdema2010

  1. Zjistili to při prohlídce v servisu.
  2. Měl jsem stejný problém. Motor 2 TDI 110 kw. Jednalo se o malý průnik oleje kolem závitů šroubů držící setrvačník. Opraveno v záruce. Nebyl jsem první případ.
  3. zdema2010

    AdBlue

    Doplňoval jsem také poprvé. Koupil jsem 5l kanystr originál škoda . U nádoby byl připojen trychtýř na dolití. Doplnil jsem celý obsah a nikde neukápla ani kapka. Naprosto žádný problém. To je moje zatím první zkušenost.
  4. Karoq Style 2,0 TDI 110 kW 7 stup. automat 4 x 4, digi přístrojový panel, ..... objednáno 5.2.2018 ( 6 KT ). Předběžný termín dodání : 25 - 27 KT. A milé překvapení, v pátek volal prodejce, že auto právě přišlo na prodejnu .
  5. Jen pro upřesnění. Zkopírováno z učební dílenské pomůcky Škoda : Tažné zařízení Montaž tažneho zařizeni modelu Yeti lze objednat přimo z vyroby nebo dodatečně z nabidky Škoda originalniho přislušenstvi. Tažnemu zařizeni montovanemu přimo z vyroby jsou přizpůsobeny některe komponenty vozidla. Mezi ně patři ventilatory chladiciho systemu, alternator a akumulator. Tyto komponenty disponuji vyššim vykonem a dokaži tak zaručit spravnou funkci všech systemů vozidla při taženi přivěsu s maximalni povolenou hmotnosti.
  6. Zdravím, tak to není. Máhon na kardanku je pevný přes koš diferenciálu. A né z pravého kola.
  7. Chtěl bych se připojit k ostatním a také poděkovat organizátorům za pěkně připravenou akci. Přestože, jsme to měli na jednodenní setkání trochu dál, odjížděli jsme s pocitem pěkně prožitého dne a hlavně jsme poznali další milé a sympatické lidi. Dík také všem co přijeli.
  8. Navigace ukazuje zhruba 5 hodin jízdy, sraz je v 9:00 . Snadno se spočítá kdy budu muset vyjet, ale rád si přivstanu.
  9. Zdravím všechny, chystám se na setkání. Doufám, že už není stop stav. Mám to trochu z ruky ( cca 310 km ),ale udělám vše, abych byl na místě včas. Pro evidenci 2 osoby.
  10. Co máte na mysli?

  11. Zdravím, dle mého názoru nemá tento jev ( hluk + uvedený zápach ), nic společného s klimou, ale s filtrem pevných částic . Pravděpodobně jste vypnula motor ve chvíli, kdy docházelo k spalování sazí ve filtru. Příčinou hluku byl ventilátor chlazení a zápach je typický pro tento jev. Nejedná se o závadu a je to normální funkce , která se pravidelně opakuje. Jen můj názor a odpozorováno u svého vozu. V případě pochybností je lepší navštívit servis.
  12. Zdravim, v autě mám rádio Swing a při couvání obrázek zobrazuje . Kdykoliv při zpátečce a nemusí být rádio ani zapnuté.
  13. zdema2010

    Klic na kola

    Zdravim , já neměl ani hever ani klíč.
×
×
  • Vytvořit nový...