Přejít na obsah

Wimpi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Wimpi

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahojte, mám climatronic a dneska ráno jsem si všimnul, když jsem byl úplně zmrzlej , stál na křižovatce a chtěl si ohřát ruce u ofukovacích otvorů, že z otvorů nad rádiem nic nefouká, pouze z těch vedle okna. vzduch z nich začne foukat teprve, když hodně přidám otáčky ventilátoru, nebo když zapnu tlačítko -proudění vzduchu na horní část těla-. Je to normální ,nebo mám něco špatně? Díky moc za poradu..
  2. 2.0 TDI 81kw 4x4 Chapion s klackem
  3. Tak jsem absolvoval cestu z Prahy do Zalakaroše a z5 (Maďarsko skoro u Rumunska). Cestou tam jsem si to nezaznamenal, ale po cestě z5 mám tyto výsledky Ujetá vzálenost............ 566km Doba jízdy .................. 7h 5m Pr. rychlost................. 80km/h Pr. spotřeba............... 5,6l/100km Na většině území Maďarska mimo obec 90km/h (tempomat) v obci 30-50km/h podle značek, Slovensko a ČR - D2 a tankodrom (D1) 111km/h (taky tempomat)
  4. Je to tak, je to moje první auto s tempomatem, a každé další ho bude určitě mít.. Taky se mi teď dost hodí klimoška - setkal jsem se s bráchou na chalupě - já přijel svěží a vychlazený (cool), on přijel s otevřenými okny a když vystoupil z auta, vypadal spíš, jako ze sprchy by vylezl.
  5. Wimpi

    Schránka na brýle

    Schránku mám od výroby, ale brýle se mi do ní nevejdou. Tipuju, že se tam vejdou jen takový ty americký mouchy, ale trochu sportovní prohnutý tam dát nejdou a jiné využití jsem pro ni nenašel.
  6. Když nebudu muset do práce, tak bych to dal
  7. Wimpi

    Pozdrav

    Já hlasuji taky pro ty pravé.
  8. Wimpi

    Kolo na střechu

    Taky jsem ho doteď dával do kufru, ale tentokrát se nevešlo. V září jedeme do Maďarska, tak myslím, že si přibalím nějaké štokrdle..
  9. Wimpi

    Kolo na střechu

    Poprvé co mám Yetíka, jsem vyrazil s kolem (i Yetíkem) někam mimo domov. Mám příčníky i nosiče na střechu od Thule koupené rovnou s autem. Dřív jsem kolo nakládal na Oktávku a to bylo v pohodě, ale dost mě překvapilo jak je to na Yetíka vysoko. Když jsem pak kolo nakládal před cestou domů v mírném svahu (totálně promoklý ), nakládání připomínalo spíš výkon artisty, než pohodovou nakládku. Takže pro ty jež mají tažné zařízení a uvažují o nosiči na kolo, doporučuji nosič na tažné (nemám), nebo na kratší cesty bez zavazadel kolo do kufru.. Pro úplnost: jsem 189cm vysoký
  10. Já si pouštím hudbu přes handsfree bluetooth (origo škoda) z iphonu. Veliká spokojenost, jediná divnost je, že se to dá ovládat pouze hlasem, i když mám na volantu spoustu čudlíků a koleček .
  11. Přijde mi to jako smutnej pohled, takhle rozbitej chudáček.. To si nezasloužil.
  12. Tohle teda neni z ulice, ale je to k pláči http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/yeti/8497374
  13. Nevim jestli to patří sem, ale tipnul bych, že jo.. Na serveru mujyeti.cz sem našel tuhle čapku a triko , ale než bych sebral 10k bodů, měl bych fousaté děti (samé holky). Hlavně se mi líbí ta čapka, v tomhle tipu nevypadám jako blb. A teď teda proč to sem cpu. Netušíte někdo kde to sehnat za nějaké fufníky, nebo jak rychle pozbírat ty body. Díky za radu.
  14. Mám taky 205/55 (skoro to vypadá, jako by dealeři škodovky měli přebytky a domluvily se, že je nacpou Yetíkářům) a k oranžové to vypadá dobře i bez poklic. Samozřejmě 17tky Anapurny byly lepší, ale ono to jaro zas jednou přijde.
×
×
  • Vytvořit nový...