Přejít na obsah

DENINOS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem DENINOS

  1. Zdravím všechny odborníky elektro na O1, chtěl bych se zeptat na rozdíl ovladačů pro stahování oken v tapecu dvěří řidiče. Konkrétně mi jde o rozdíl mezi 1J4 959 857 A a 1J4 959 857 C. Rozdíl o kterém vím je ten, že jeden stojí cca 700 a druhý cce 1200 Kč. V čem je rozdíl ? (podsvícení, generace komfortu a co já vím co všechno). Uvažuju že bych si ho objednal ale nejsem si jistý jestli ten levnější budu moci použít na stahování 4x okna. Nerad bych si něco objednal a pak mi to nebude chodit. Oba by dle obrázku z ETKY měly být na 4 x okno. Připravuji si materiál na na dodělávku stahování oken (4x) a předělávku na komfort 3g. Děkuji všem za info.
  2. JJ, zatím mám stahovačky mimo vozidlo, ted tam mám ruční. Takže dávám dohromady všecny potřebné díly. Dle Vašich reakcí to vypadá na 3G. Na VAGu to teda asi jde zjistit, to jsem nevěděl. Děkuji za info , Zjistím to tedy až to vše zapojím. Jinak jsem si všimnul že relátka tam jsou docela malá (1,5 x 1,5cm od výrobce tuším TICO). DĚKUJI VŠEM ZA POMOC
  3. zajdi si někde na VAG a tam se ti po načtení adresy 46 načte číslo komfortu a podle toho se to pak pozná ad 4tlačítko A - 2x el. okna C - 4x el. okna Děkuji za reakci. Na Vagu asi půjde zjistit číslo komfortky, z toho se pozná gjejí enerace, ale nejsem si jist jestli se pozná i generace mozků/řídících jednotek v motorcích? Pokud se pletu tak mě prosím opravte. Já mám pouze stahovačky, nejsou zatím v autě ( nemám je připojené), takže se VAGem nepřipojím.
  4. Zdravím odborníky na komfortní sytém vozů O1. Potřeboval bych PROSÍM poradit jak zjistit generaci mozků stahovaček v zadních dveřích. Origo nálepky NA MOTORCÍCH jsou strthlé . Pouze na mozku je taková ČTVERCOVÁ nálepka 2,5X2,5cm. Na jednom mozku- řídící jednotce je : 104 419-301 050742 90 HW 04S0004 010302 250942 Na druhém mozku je 104420-302 050742 95 HW 04S0004 180502 240054 Dále bych se ještě chtel zeptat na ovladač stahování oken ve dveřích řidiče. V etce jsem našel 4X TLAČÍTKO. 1J4 959 857 A 1J4 959 857 C NEVÍTE V ČEM JE ROZDÍL? DÍKY MOC ZA INFO
  5. Jak bylo řečeno výše, zajít na VAG a mrknout se. Tipoval bych to na pomale odcházející čidlo ABS. Jinak pokud by jsi je sháněl ta za suprovou cenu jsem nedávno kupoval origo SIEMENS na www.autodilykrc.cz (cca 550kč)- řekl bych, že jsou nejlevnějčí v ČR. Všude jinde byla cena cca 1200-1800Kč.
  6. Takže moje zkušenost s kočárky v autě. Jak již mnoho přede mnou napsalo že záleží na kočárku. To je pravda a zrovna u OCTY to zas tak nevadí. Měli jsme Golfa III, tam jsem to naskládal taky, ale bylo to natěsno (tam skuečně záleží na kočárku). Pak jsem to také zkoušel ve Fábii kombi, ale tam to bylo ještě horší než Golfiku ( fabia má moc velké vnitřní blatníky, zasahují hodně do prostoru kufru). Dlouho jsem pošilhával po Octávkách, chtěl jsem také kombika, ale nakonec jsem vzal lifback, protože se mi naskytla výhodná koupě. Z dosavadních zkušeností musím říct je to v pohodě, kufr je skutečně velký.
  7. Dík za info. Snad to tak bude, že to nevadí. No když říkáš, že to tak máš 6 let a v poho tak to tak asi bude.
  8. Zdravím všechny přátele vozů OCTAVIA, narazil jsem na problém se spínačem tlaku na servořízení u 1,6/74kW motor AKL/1997. Ve VAGu se mi vypisuje porucha spínač tlaku servořízení zkrat. Čidlo jsem odpojil, změřil jsem jestli není profláknutý na kostru, to je v pořadku, když jsem měřil jednotlivé vodiče na zkrat a spojení na kostru tak jsem zjistil že jeden vodič je asi přes řídící jednotku spojen s kostrou, druhý ne. Nevím jesli to tak má být protože ze schematu není jasné jestli jeden z vodičů je " - " mínus - kostra. Jinak když jsem se díval do VAGu na kanál 19 a na stavové slovo tak na druhé pozici z prava mi pri zatočení volantem probliklo z 0 na 1. To by asi mělo být v pořádku, ale nevím jesti to má probliknout hned při otočení volantem nebo až při úplném vytočení řízení na doraz. Jinak stav oleje v nádržce jsem kontroloval, to je OK. Nemá někdo z Vás s tímto zkušenost. Děkuji za všechny reakce.
  9. Pozor na to chlapi, brácha měl podobný problém. Pořád doléval chladící kapalinu. Pod autem ani kapka, chladič, hadice vše OK. Nakonec to bylo fouklý těsnění pod hlavou. Ze začátku se to na oleji vůbec neprojevovalo a potom to bylo jasný, trvalo to cca rok než se to provalilo víc. Takže já tipuji to těsnění pod hlavou.
  10. Problem vyřešen, x Tak se mi podařilo sehnat zánovní těhlici a po namontování se vše chová tak jak má, tedy OK. Děkuji všem za rady a za pomoc při opravě.
  11. Budu muset vyměnit těhlici, je tam asi vůle kterou právě zaznamená čidlo ABS. Tehlice je totiž prasklá. Člobrda co mi měnil ložisko tak říkal že je prasklá těhlice. Takže ted shánim těhlici, snad se mi to už podařilo a těhlici budu mít. potom dám vědět jak to dopadlo.
  12. Pokusím se ještě podívat na čidla , jesli se chovají všechny stejně.
  13. Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat jestli nekdo z Vás nezaznamenal problem s ABS. Mám OCTU 1,6/74kW 1997 a začaly se mi při rozjezdech ozývat divné zvuky z prostoru motoru jakoby od předního kola (takové chrčení). Nakonec jsem zjistil, že ty zvuky jdou z hydraulické řídící jednotky ABS. Když jsem odpojil pojisky co jsou nad baterkou tak zvuky zmizely ale samozřejmě přestalo fungovat ABS. Mrknul jsem se na to VAGem a žádné zaznemenané chyby jsem neobjevil. Takže nevím čeho se mám dále chytnout. Nevíte prosím čím by to mohlo být, nesetkal se někdo z vás tímto problémem. Všem děkuji za rady a názory na tento problém.
×
×
  • Vytvořit nový...