Přejít na obsah

Damijan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Damijan

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Tak jsem vyměnil regulační ventil 03L 906 455 za regulační ventil 03L 906 455 C i stou jinou skříní viz foto a startuje na šup pořád i po 48h. stání.
  2. 2.0 TDi, 140Kw. Dělá mi to taky tak, ale jen třeba 1x za týden vždy ráno, když přijdu k autu. Pak startuje již normálně. Diagnostika hlásila chybu čidla váčky hřídele, po výměně však problém přetrvává. Vstřiky jsou taky v pořádku. Nevíte čím by to mohlo ještě být? Kód motoru mám DDAA 20190901_100614.mp4
  3. Alu 8,5 x 18, ET 30, pneu 225/40 Trochu to vylézá no...
  4. Damijan

    Vibrace volantu

    Přehodil jsem ty klouby na poloose mezi sebou (z jedné strany na druhou) a vibrace přestaly. Tak uvidím na jak dlouho.
  5. Damijan

    Vibrace volantu

    Mi ty vibrace začínají už od 100km/h. Ve 110 to je nejvíc. Někdy víc někdy míň se to projevuje. Vždy při přidávání plynu, při brždění motorem to nedělá mi přijde. Mám Dsg, 125kw, 17" neorigo kola. Technik mi říkal, že asi ložisko u levého předního kola nebo nějaký čep. že to není tak šílené, ať s tím ještě normálně jezdím, dokud se to nebude projevovat více. Já už jsem s tím odjel celou zimu a nemám na to nervy už.
  6. Jsem s tím dělal snad všechno a nic. Pak jsem jel do Škody, přišlo 5 mechaniku a čuměli na to, že to nikdy ještě neviděli a samo nevěděli co s tím. Tak jsem je sundal a budu tam dávat plynové no Ani nevím jestli jsou dobré nebo kaput podle Škody jsou kaput.
  7. Já jsem otevřel ručně dveře tak vysoko, že jsem je nemohl pak zavřít. Úplně tvrdé. Ani ručně ani elektrikou nešly zavřít. Tak nevím jestli jsem tím tahem nezničil motorky v tě vzpěrách. A 2x 8000,- se mi fakt nechce dávat. Nejdou tam jít dát klasické plynové vzpěry? Nevíte někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...