Přejít na obsah

kropec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kropec

  • Narozeniny 8.6.1987

Návštěvy profilu

1 175 zobrazení profilu

Oznámení kropec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. ony ty auta pro děti uměj divy když to zaplatíš )
  2. mimochodem !!!!!!!!!! výborně funguje alarm s funkcí volání na mobilní telefon, a vězte že zvuk který sí nastavíte na právě číslo alarmu (když volá) vás probudí okamžitě, po přečtění "volajícího" (alarm) jste z postele venku rychleji než by lec-který zloděj čekal ) a vzhledem k tomu, že je auto v momentě vašeho informování alarmem zcela zticha, vám nahrává. Pak jen ^^ zbraň a rychlé nohy )
  3. kropec

    FRS vs F.II.RS

    máš recht, no soudruh škoda to musí nějak natáhnout, ve finále věřím, že přijde i tdi frs2 právě se xenony ))
  4. předtím: klub smolařů ? hmm, takhle se tomu tedy říká, nevěděl jsem kam se před měsícem zařadit, když jsem koupil rádio 7"DVD/NAVI/TV + Subwoofer (15000,-) a nad ránem si pro to do vozu sáhnul nějaký "pardon" impotentní krypl. potom: nasraný výraz ve tváři, nabitá zbraň a doma se nespí. Koupil jsem to vše ještě jednou, dávám ještě jednu šanci si přivydělat jen pojď.........
  5. kropec

    FRS vs F.II.RS

    Mimochodem, je k mání má rs http://www.sportovnivozy.cz/14098-skoda-fabia-rs-19-tdi-pd-96kw-rs-praha
  6. kropec

    FRS vs F.II.RS

    viděl jsem, že se používá modré světlo v denním svícení, xenony dokoupíš, když máš čočky, to je ok..
  7. kropec

    FRS vs F.II.RS

    jj já jsem na blue race ujetej nova frs by musela být jedině blue race
  8. ahoj, nečetl jsem všechny odpovědi, ale mě tohle občas udělá když natankuju nahovno naftu - prakticky nejde jet stabilně 80kmh pokud to nemam na tempomatu, ale pak natankuju u omw na teplicke dalnici a je po prob. krop.
  9. kropec

    FRS vs F.II.RS

    Asi máte pravdu ) ikdyž mi malinko nesedí: nedávno jsem se potkal na dálnici s mondeo st220, které má cca 220 koní a Točivý moment 285 Nm. Světe div se, ve stoupání na dálnici jsem ho šoupnul do zrcátka a nahoře když se silnice srovnala nam to jelo tak, že mě předjet nemohl, ale držel se jak pes. Ta okamžitá akcelerace točivého momentu okolo 400 je úplně někde jinde než pod 300, samozdřejmě beru, že váha mondea je větší než u frsI. Ovšem, mluvím o rychlostech mezi 150 - 220 km - což by neměl být takový rozdíl, moc rád bych si zajel rychlostní test poměr s frs2 )))
  10. kropec

    FRS vs F.II.RS

    Ahoj, zajímalo by mě jak veliký může být rozdíl ve výkonu u fábií RS I. a II. Dočetl jsem se, že nová frsII. má 132kW/250Nm - myslíte, že by se mi těžko přesedalo z frsI. 125kW/400Nm ? Plánuji výměnu - odrazuje mě ten točivý moment.. (těžko upravit vozidlo v záruce) díky za odpovědi, V. )
  11. ahoj, četl jsem zpětně co jsi tu psal, ale nevim jestli bylo dobrý sem psát v ten samý den, že to auto nemá žádný zabezpečení ještě před tím, než jsi se jel kouknout po okolí..
  12. nakonec klasické kkk protože nechci měnit upravu v řídící jednotce, k tomu fmic cooler..
  13. Přátelé, autí jsem si přitáhnul ze Škodovky domů, 30 000,- se mi zdá až příliž, nechám si to opravit v menším servisu.. Jinak tedy opravdu celý IC a turbo.. Každopádně mi v servisu řekli, že je divný, že to auto nestartovalo,tak doufám, že nebudu mít plný motor bordelu Podle diagnostiky všechny km sedí, pravidelné servisy se serviskou také a bourané to nikdy nebylo, potěšující okolnost.. že by skoro dobrá koupi ? )
×
×
  • Vytvořit nový...