Přejít na obsah

smoto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení smoto

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zkus se podívat, jestli nemáš odpojenou tu váhu. Když nic, zkus trochu povolit ty šroubky na krabici od filtru, aby to přisávalo bokem a projeď to. Stalo se mi, že jsem koupil vadný, neprůchozí filtr a pár dní jsem nad tím strávil bádáním..
  2. Ahoj, mám teď problém se svojí O1. Jde špatně řadit zpátečka, jakoby přes zuby. Dělá to ale až, když je motor trochu zahřátý, hned po nastartování to jde ještě dobře. Olej v převodovce jsem vyměnil, ale nepomohlo. Spojka je nová cca. 10.000km. Taky jsou trochu problémové rozjezdy. Auto nějak divně cuká. Fakt jakoby by byla zase spojka v háji. Kdyby to bylo převodovkou, tak by snad nebyly problémy ty rozjezdy.. Nemáte někdo prosím s tímto zkušenost? Děkuji.
  3. Ahoj, v pátek jsem v práci normálně nastartoval, vše ok, a včera k večeru jsem potřeboval odjet, ale neodjel Nažhavil jsem,motor asi 5x zatočil a dál nic. Jen ve druhé poloze zapalování svítí kontrolky, auto žhaví,ale po otočení klíčku do startovací polohy se neděje vůbec nic. Jen cvakne relátko, ale nic víc. Nic nevrčí, prostě nic. Myslel jsem, že odešla baterka,tak jsem ji vyměnil, ale problém je pořád stejný. Na žduch auto normálně chytá a jede, ale ani po ujetí 40 km se situace nezměnila, auto na otočení klíčku ani nepípne. Zkoušel jsem i klepnout do starteru,taky nic.. Nemáte někdo zkušenosti s tímhle, nebo radu? Díky všem moc. Jde o O1, 1.9TDi, 66kW. Ještě jsem zapomněl dopsat, že po tom prvním startování se mi vymazali i hodiny a auto se při tom startování začalo samo zamykat a odmykat.. Nemůže to být jenom vypálená pojistka? Tu jsem popravdě nekontroloval
  4. Diky za odpoved. ESP umim samozrejme vypnout sam, k tomu nepotrebju forum, spis jsem myslel jestli nekde neni treba konektor od ABS a ten odpojit, aby se s tim dalo jet.. No auto je uz odtazene v garazi a o vikendu vymena brzd. Ale dekuju.
  5. Ahoj, dneska se mi z ničeho nic za jízdy zablokovala zadní kola na OI 1.9TDi 66kw a nejde s tím jet. Auto má ESP, tzn. kotouče vzadu. Zadní obložení je už dost sjeté, o víkendu jsem jej chtěl měnit, ale dneska když jsem se na křižovatce rozjížděl, azdní kola už přibržďovala a po asi 2km se sami zablokovali a s autem se nedá rozjet. Když se snažím pomalu rozjíždět, kola se jakoby kousek pootočí, ale když čidlo ABS vyhodnotí, že auto jede, zadní kola se zablokují. Jde jen couvat. Podadíte mi někdo, jak to udělat, abych aspoň dojel 5km domů a vyměnil ty kotouče a desky? Nějak rozpojit čidlo abs? Vypnout ESP? Nevím.. Díky za rady!! V.
  6. Ahoj všem, mám dotaz ohledně autokamer. Jezdím měsíčně kolem 8000km a na cestách se dá potkat kde jaký exot, proto uvažuju o koupi autokamery. Jenže jde mi o to, jestli se s tím vůbec může jezdit.. Je jasné, že prodejci tvrdí, že ano, ale podle našich nejasných zákonů by si to každý mohl vyložit po svém. Zajímá mě,jestli by bylo možné dostat i nějakou úlevu z pojistky, když si budu cesty nahrávat a co na to policie.. Když se mi stane nehoda a já ji budu mít zaznamenanou, bere toto někdo vůbec v potaz? Já jen jestli mi celá ta anabáze a vynaložené peníze vůbec k něčemu budou, nebo si ten záznam nehody potom můžu poslat maximálně do "Neváhej a toč" Děkuji za názory. V.
×
×
  • Vytvořit nový...